Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk deze e-mail online

Hike-expert Rick Mulder kan het iedere wandelaar aanraden: ga een keer op meerdaagse trektocht. Of je dat nu doet in Nederland of in de wat onbekendere oorden over de grenzen. Hij heeft er veel ervaring mee en tipt je de vijf mooiste meerdaagse trails van de wereld.

Bekijk de trails

4Daagselopers testen STOX Energy Socks


Samen met STOX hebben we onlangs aan zes debutaten van de 4Daagse Nijmegen gratis compressiesokken weggegeven. Hoe fijn zou het zijn als zij daarmee blessures en vermoeide benen kunnen voorkomen? We hebben hen gevraagd om een review en ze vertellen je alles over hun bevindingen.


Lees verder

Wandelen tijdens je zwangerschap


Voor zwangere vrouwen is wandelen een uitstekende manier om te blijven bewegen. Daar zijn artsen, fysiotherapeuten en andere professionals het wel over eens. Juist tijdens de zwangerschap is het echter wel belangrijk om het verantwoord aan te pakken. Wandel.nl geeft tips en adviezen.


Lees meer

Plandelman ontmoet… Zwerfie Rotterdam

Hij werd al uitgeroepen tot groenste vrijwilliger van Rotterdam, maakt inwoners, politiek en het bedrijfsleven bewust van het afvalprobleem en zorgt ervoor dat de 

Rotterdamse straten en oevers vrij zijn van afval. Ivo Rodermans, ook bekend onder de naam Zwerfie Rotterdam, laat de Plandelman zijn stad zien.


Plandel mee

Wat trek je aan op je zomerse wandelavontuur?


De zomer komt eraan en dat is het seizoen bij uitstek om de mooiste wandelavonturen te maken. Royal Robbins biedt ‘meer avontuur met minder’ met de nieuwste collectie van veelzijdige kleding. Wandel.nl geeft je kledingtips voor de mooiste wandelavonturen deze zomer.


Ontdek de collectie

Wandel mee door de tuinen van A.Vogel


Aan de rand van de Veluwe, nabij 't Harde, ligt landgoed Zwaluwenburg. Hier kweekt A.Vogel kruiden en planten die in de A.Vogel producten verwerkt worden. Wist je dat de tuinen en de omliggende omgeving zich bij uitstek lenen voor een zomerse wandeling?


Wandel mee

Uitgelichte wandelevenementen

📅 Strand-2-daagse | 22 & 23 juni | Scheveningen – Zandvoort

📅 Reggestreek Wandelvierdaagse | 26 t/m 29 juni | Notter

📅 Exodustocht | 29 juni | Huissen

📅 9e Gaasterlandse Heuvelen Wandeltocht | 29 juni | Bakhuizen

Help, ik schaam me voor mijn voeten!


Voel jij je niet prettig op je blote voeten? Je hoeft je niet te schamen voor je voeten of als je bepaalde voetklachten hebt. Wij zetten vijf veel gehoorde klachten én oplossingen voor je op een rijtje. Hup! Uit die schoenen!


Lees snel verder

Volg ons ook via social media

Download de Wandel.nl App

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl Nieuwsbrief. Let op, wanneer je je afmeldt word je voor alle e-mails van Wandel.nl afgemeld. 


Naam:

E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com


Uitschrijven & Gegevens wijzigen

Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands