Kennisbanken E-installatie
Online versie
Meterruimten: de ins en outs
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van de meterruimte? En welke normen spelen bij de meter- en groepenkast vooral een rol? Een overzicht van onze relevantste meterkastartikelen.
Lees verder >
Gelijkstroom: wat zijn de uitdagingen?
Langzaam maar zeker neemt het aantal projecten op gelijkstroom toe in Nederland. En er staan daarnaast steeds meer DC-projecten op de planning. De energieneutrale tunnel van Croonwolter&dros bijvoorbeeld, die momenteel gerealiseerd wordt op de A16 Rotterdam. 
Lees verder >
Trends 2021: blended werken, prefab, behoefte aan inzicht
Hoe gaat 2021 er voor de installatiebranche uitzien? We vroegen het aan Dimitri Groeneweg, directeur van Unica Building Services in Amsterdam. Welke trends ziet hij?
Lees verder >
Waterstof of industriële warmtepomp bij hoge temperaturen
Dat een warmtepomp niet geschikt zou zijn voor batchgewijze industriële processen hoort Robert de Boer van TNO wel vaker. Hij plaatst daar twee kanttekeningen bij.
Lees verder >
Installatie Journaal presenteert resultaten Partner of Choice onderzoek
Installatie Journaal presenteert de resultaten van het leveranciersoverzicht 'Partner of Choice'. Het onderzoek is bedoeld om professionals op weg te helpen bij de opstelling van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken.  
Lees verder >
Meer artikelen
(digimagazine)
XL
Installatie XL
Lees nu gratis de jaarlijkse speciale uitgave over innovatieve bouw- en installatieprojecten. Niet alleen grote, maar ook grootse projecten. Creatiever, interessanter en relevanter typeren deze speciale uitgave.
Partnernieuws
Lumiko voorziet eeuwenoude Contramolen in Kinderdijk van ledverlichting
UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk in Zuid-Holland staat bekend om zijn windmolens. Klemko mocht de enige molen ter wereld die het water twee kanten op kan verplaatsen, voorzien van verlichting.
Lees verder >
Blog
Partners, keuzes en oliebollen
Het was voor mij jaren vaste prik – op 30 december in de rij staan voor de oliebollen van Richard Visser. 
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
Partner of Choice...

Is een onderzoek waarin een simpele maar cruciale vraag per onderwerp is gesteld: “met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken? Wie dat zijn in de installatiebranche? Dat leest u hier.

Whitepaper
Ledverlichting
In deze gratis whitepaper staat beperking van het energiegebruik van ledverlichting centraal. Waar moet rekening mee worden gehouden, wat zijn de mogelijkheden?
Lees verder >
Topjobs
Manager voorbereiding & engineering Bouw
GOODIJK PERSONEEL
Lead Engineer Electrical
Siemens Nederlands N.V.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright