Korting op jouw droominterieur
Rivièra Maison logo

Meer voor minder

Een frisse wind door het huis tijdens de Design Your Home Days! Maak het thuis gezellig met onze prachtige meubels. Ontvang nu direct € 50,- korting bij elke besteding van € 500,- aan meubels, of kies in de winkels voor een accessoire voucher t.w.v € 100,- om elke kamer in je huis te verrijken.


Start designing your home!

DESIGN YOUR HOME
ALLE MEUBELS
ALLE ACCESSOIRES

Design your home met ...

Sil! Elke week lichten wij een van onze favoriete meubels uit. Laat je inspireren door de modulaire Dazzle bank die bestaat uit verschillende elementen. Combineer bijvoorbeeld de hoek met armleuning, de chaise longue en de ronde hoek en profiteer van €650,- korting.

Sil; "Voor mij maken de organische vormen en strakke lijnen de Dazzle uniek. Naast deze eigenschappen is de bank ook erg comfortabel en kan ik, doordat de bank modulair is, deze zelf indelen binnen mijn interieur."

SHOP DE DAZZLE

DESIGN STUDIO

Heb je zin om je thuis een frisse, nieuwe look te geven? Onze toegewijde interieurontwerpers kunnen niet wachten om je te helpen jouw ideale inrichting werkelijkheid te laten worden. Maak je geen zorgen over de kosten - je ontvangt van ons geheel gratis en vrijblijvend interieuradvies, 3D-visualisatie en moodboard. 


Het interieur van je dromen is dichterbij dan je denkt!

IK WIL GRATIS INTERIEURADVIES

If you'd like to unsubscribe and stop receiving these emails click here .