ELF Voetbal nieuwsbrief van 14-01-2020
Mick van Buren; van Champions League naar degradatievoetbal

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Mick van Buren. De centrumspits komt op huurbasis over van Slavia Praag, waarmee hij dit seizoen nog actief was in de Champions League. Bij zijn nieuwe werkgever worden de pijlen gericht op lijfsbehoud in de Eredivisie.  


Lees verder
Immobile gaat alleen aan kop in klassement ESM Gouden Schoen

Vorige week moest hij de leiding nog delen. Maar Ciro Immobile gaat nu alleen aan kop van het klassement van de ESM Gouden Schoen. De spits van Lazio Roma scoorde zaterdagavond in de kraker tegen Napoli voor de tweede week op rij.

Lees verder
De indrukwekkende erelijst van Zinédine Zidane bij Real Madrid

Real Madrid heeft zondagavond ten koste van Atlético Madrid beslag gelegd op de Supercopa de España. Voor trainer Zinédine Zidane betekent dat alweer zijn tiende hoofdprijs als eindverantwoordelijke bij de Spaanse grootmacht.

Lees verder
Het lastige parket van Santiago Arias bij Atlético Madrid

Het was maandag de verjaardag van niemand minder dan Santiago Arias. De rechtsback vierde als speler van Atlético Madrid zijn 28e verjaardag, maar zal niet tevreden zijn met zijn huidige status in het Estadio Wanda Metropolitano. De Colombiaan zit namelijk vooral op de bank bij de Madrilenen.

Lees verder
Het mislukte huwelijk tussen AZ Alkmaar en spits Fred Friday

Fred Friday is per direct vertrokken bij AZ Alkmaar. De spits kwam dit seizoen totaal niet voor in de plannen van trainer Arne Slot en is nu bevrijd uit zijn uitzichtloze situatie. In de zomer van 2016 werd hij nog vol verwachtingen naar het AFAS Stadion gehaald.

Lees verder
Pereiro naar Cincinnati? Bij deze club zou hij terechtkomen

Qua salaris zou Gaston Pereiro er flink op vooruit kunnen gaan als hij de overstap naar de Amerikaanse competitie maakt. Tot zover het op het oog meest aantrekkelijke van een mogelijke transfer naar FC Cincinnati.

Lees verder
De Engelse vinger in de pap van het nieuwe transferbeleid bij ADO Den Haag

Coach Alan Pardew laat zich overduidelijk gelden in het transferbeleid dat ADO Den Haag voert om klaar te zijn voor de tweede seizoenshelft. De selectie waarmee de Engelsman gaat werken, is er eentje met daarin spelers die Engels vechtvoetbal gewend zijn.

Lees verder
Wat gebeurde er dit weekend zoal in de Keuken Kampioen Divisie?

Terwijl we nog eventjes moeten wachten op de hervatting van de Eredivisie, werd er dit weekend al gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Verdeeld over drie dagen werd een volledige speelronde afgewerkt. Natuurlijk zat er ook dit keer een aantal leuke wedstrijden tussen.

Lees verder
De mooiste goals in week 2

De mooiste goals van de afgelopen week? Alstublieft!

Lees verder
Bayern München - Leipzig RB08-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Mainz 05 FSV08-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - SC Paderborn 0708-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Newcastle United08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen