Microsoft skrotter 2 populære Windows-programmer
I 2024 er det slut med to meget populære indbyggede Windows-programmer, der i stedet skal erstattes med en Microsoft-tjeneste på nettet. Beslutningen har resulteret i omfattende protester fra brugerne.
Se mere her
ANNONCE
Sådan bruger du ChatGPT på mobilen
ChatGPT har taget internettet med storm, og nu er den kunstige intelligens også klar som app til din telefon. Se her, hvordan du bruger den nye app.
Se mere her
SÃ¥dan slipper du for sporings-cookies i Chrome
Du kan let sørge for, at en hjemmeside ikke lægger cookies i din browser, så andre hjemmesider kan forfølge dig med reklamer. Vi viser, hvordan du slår indstillingen til i Chrome.
Se mere her
Pas på svindelmails fra Google, Apple og Microsoft
Selv mails fra de mest troværdige afsendere kan vise sig at være gemen svindel. En ny undersøgelse beviser, at svindlere ofte udgiver sig for at være kendte firmaer som fx Microsoft.
Se mere her
Sådan bruger du to skærme i Windows
Har du to skærme? Så brug dem! I Windows kan du let sætte to skærme op, så de enten viser det samme eller supplerer hinanden. Vi viser dig hvordan.
Se mere her
3 smutveje til hurtigere søgning i Chrome
Det er nemt at finde en hjemmeside, du tidligere har besøgt på Google. Du skal blot kende tre smarte genveje, så søger du let i bogmærker, åbne faner og tidligere besøgte sider.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Her er din næste bærbare computer
Vi tester fire stærke bærbare pc’er, som med flotte skærme, hurtige drev og solide kabinetter gør det lidt sjovere at arbejde på computeren.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 4 magasiner for 199 kr. + gave: Kikkert med auto fokus og vejrstation med regnmåler
149,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 1.249 kr.
Læs mere