‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Tirsdag 27. august 2019
Info
 
 
MIFID II – to konferencer om det ændrede marked for investeringsprodukter

MIFID II har efterladt investeringsbranchen i opbrud. Formålet var at øge investorbeskyttelsen, men direktivet er også med til gennemgribende at forandre markedet for investeringsprodukter.

På den baggrund byder AMWatch & FinansWatch sammen med Relevent velkommen til konferencerne
MIFID II den 24. september 2019 og FINANSIELLE SERVICES EFTER MIFID II den 25. september 2019.



MIFID II

24. september 2019

Konferencen har fokus på den ændrede fødekæde - og ikke mindst på den betydning, de nye vilkår har for banker, kapitalforvaltere og kunder. Læs om programmet og talerne her.

Talerpanelets sammensætning kommer hele vejen rundt - Finanstilsynet, Finans Danmark, ESMA, Nasdaq Copenhagen, Blackrock Bankinvest, Danske Bank Uafhængigt Finansielt Konsulenthus, Forbrugerrådet Tænk, Bech-Bruun og Camphausen|CO.



FINANSIELLE SERVICES EFTER MIFID II

25. september 2019

Har på mere uddybende vis har fokus på følgerne af MIFID II’s krav om kvalitetsforbedrende services. Det handler om produkter, kunder & prissætning. Læs om programmet og talerne her.

Talere fra blandt andet Buynomics, Eika Kapitalforvaltning, Red Associates, Jyske Bank, Damvad Analytics og Behavioral Strategy sikrer, at vi kommer hele vejen rundt.



KOMBINATIONSRABAT
Tilmelding til konferencerne på MIFID II og FINANSIELLE SERVICES EFTER MIFID II. Vi tilbyder en kombinationsrabat ved tilmelding af samme person til begge MIFID-konferencer og har '3-for-2' på begge konferencer (rabatter kan dog ikke kombineres).