Beste vrijheidsstrijder,

Ik had een hele show voorbereid voor vandaag, want ik weet dat we aan het winnen zijn op zoveel gebieden en ik wilde dat nog eens benadrukken.

Climate change: het lukt ze niet met al hun leugens. De transgenderdiscussie: het is te belachelijk voor woorden. Cojona: alle ratten die het ons hebben aangedaan vluchten weg via de achteruitgang. 

Ik wilde een euforische uitzending maken. En ik had 'm helemaal voorbereid gisteren. Maar toen opeens kreeg ik een ingeving. En dit is het sterkste gevoel dat ik gehad heb sinds maart 2020 toen Cojona uitbrak en ik wist dat het bullshit was.

Ik zie nu dat ze dus compleet aan het verliezen zijn op al die vlakken. Maar er is één gebied waar deze sluwe griezels aan het winnen zijn en dat moet geadresseerd worden. Ik ben tot 06.00 uur vanochtend wakker gebleven en heb er lang over nagedacht. Ik heb het helemaal gezien. Ik mocht het zien. En ik moet het met jullie delen.

Het is nu zo belangrijk om te focussen op dat element waarvan we niet weten dat het echt aan de hand is, maar wat ons leven kan veranderen op een niveau waar we nu nog geen idee van hebben. En het heeft te maken met het eindspel waarin ze enorme stappen aan het nemen zijn op dit moment en we moeten er bewust van zijn.

Ik doe geen uitzending vandaag. Ik ben sinds vandaag een uitzending aan het voorbereiden en ben daar nog het hele weekend mee bezig. Ik hou jullie op de hoogte. Maandag vertel ik je precies wat ik hiermee bedoel.

Wees niet bang of ongerust. Waarom ik dit ga doen maandag is om het bewustzijn hierover te verhogen en ons te focussen op dit probleem. Want alleen door duidelijk te zien waar ze mee bezig zijn kunnen we weer die muur van menselijk bewustzijn creëren zodat het ze niet gaat lukken. En het zal ze niet lukken.

Maar dit is een bijzonder belangrijke tijd. En ik geef het dezelfde waarde van mijn 2020-inzicht toen ik inzag dat cojona nonsens was. Het heeft absoluut dezelfde importantie, alleen nu kunnen we het voor zijn. Maar het moment is wel nu. Dit wordt super belangrijk. Maandag vertel ik je meer erover. 

Ik wil jullie bedanken voor jullie sterke krachten, vertrouwen en waardering. En ook natuurlijk jullie donaties. Na aanstaande maandag heb ik dat denk ik harder nodig dan ooit tevoren, want we gaan nu echt de strijd aan met de echt vijand.

Nogmaals: relax en geniet van je weekend. Ga lekker Jensensen en we spreken elkaar snel.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven