Beste ,
Mijn oprechte excuses. Ze waren heeeel snel uitverkocht. Maar omdat wij niet willen dat jij deze aanbieding mist, kun je nu toch nog bestellen voor de actieprijs. Ze worden dan over twee weken verstuurd als de nieuwe voorraad arriveert. Met vriendelijk groet, Olaf Hoenson.

Even een bericht tussendoor van onze shopmanager over de jade massagerollers. We hebben een nieuwe luxe partij binnen van nóg betere kwaliteit. Dat vieren we met een actie voor jou. Bestel nu van 22,50 voor slechts 12,50. Let op de voorraad is beperkt.
De leukste spirituele webshop
Spiritualiteit is helemaal niet zweverig. Iedereen heeft wel vragen waarop hij of zij antwoorden wil. Spiritualiteit betekent daarnaast dat je jezelf wilt ontwikkelen en dat je wilt groeien. En natuurlijk heeft spiritualiteit een kunstzinnige kant. Je hoeft niet in engelen te geloven om ze mooi en decoratief te vinden. En je hoeft geen boeddhist te zijn om mandala’s te tekenen. Zoek je een persoonlijk cadeautje? Dan is een spiritueel hebbedingetje vaak heel toepasselijk. Wil je alles weten over het assortiment van Webshop Dagelijkse Gedachte, de leukste spirituele webshop? Klik hier.
Jouw gegevens aanpassen
Beste , je ontvangt deze aanbieding op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com als klant van Webshop Dagelijkse Gedachte. Heb je vragen? Mail dan naar service@dagelijksegedachte.shop of bel met 0031 (0)71 542 55 92. Wil je jouw gegevens aanpassen? Klik hier. Wil je niet meer profiteren van onze onze aanbiedingen? Klik hier.
Webshop Dagelijkse Gedachte, Brugwacht 150, 2353DP Leiderdorp, Netherlands