Haren wassen zonder traantjes? Zo speel je het klaar!
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Deze nieuwsjaarsbrieven maak je zelf in een wip
Met een likje verf, een streepje washitape en een paar leuk stickers tover je dit jaar een leuke nieuwjaarsbrief uit je kerstmuts of feesthoed.
Aan de slag!
Mijn Verhaal: Hanne verloor onverwacht haar dochtertje na 20 weken zwangerschap
“Ik had een zorgeloze zwangerschap, tot het op 20 weken plots helemaal misliep,” vertelt Hanne. Ze doet haar heftige verhaal in het kader van Wereldlichtjesdag.
Lees meer
Luisterboeken: 5 originele sprookjes om naar te luisteren
Wat is er fijner dan te luisteren naar een warme stem die een sprookje voorleest? Als mama of papa even geen tijd hebben, of je kleintje wil eens wat anders, dan is een luisterboek ideaal!
Onze aanraders
7x coronaproof kerst in openlucht
De Sint is net het land uit en daar is het eindejaar alweer, eentje zoals we het nog nooit beleefden. Maar misschien ontdekken we zo ook wel een superleuke nieuwe traditie? We geven je alvast een paar toffe ideetjes.
Onze tips
Scoliose bij kinderen: wat is het en wat doe je eraan?
Scoliose is een zijdelingse verkromming van de rug, waarbij de ruggenwervel lichtjes afwijkt naar links of rechts. Dit kan zorgen voor een bult op de rug van je kind. Wat zijn daar de gevolgen van? En hoe kun je scoliose zo snel mogelijk opmerken?
Lees meer
Groeten uit Zweden: “Het wordt een digitaal kerstfeest, via een videolijn met de bubbels in België”
In een ander land opnieuw beginnen met je hele gezin: we dromen er misschien allemaal weleens van, maar Sara dééd het gewoon. Hier lees je elke week haar column over het leven met kinderen zoals het is, in Zweden.
Lees meer
Haren wassen zonder traantjes? Zo speel je het klaar!
Badtijd is niet voor elk kind leuk. Vooral als er een verdwaalde druppel richting de oogjes van je kleintje glijdt. Die zorgt vaak voor krokodillentranen. Maar geen zorgen, met onze tips hou je het hoofd koel én je kleren droog!

i.s.m. Zwitsal
Onze tips
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid