Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Voorbeschouwing

Milaan-San Remo 2019

In Nederland hebben de wind en regen plaatsgemaakt voor de zon. In de wielerwereld maken de voorbereidingskoersen plaats voor de wedstrijden waar het écht om gaat. Zaterdag staat de eerste wielerklassieker van 2019 op het programma: Milaan-San Remo. Wie volgt Vincenzo Nibali op en wint de 110e editie? Wij blikken vooruit.

Fiets

Werelduurrecord

Snelle Ridley voor Campenaerts

Victor Campenaerts valt op 16 april het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan. In het Mexicaanse Aguascalientes hoopt hij in een uur tijd meer dan 54,526 kilometer af te leggen om het record van de Brit uit de boeken te rijden. Wij ontvingen van Ridley alvast wat mooie plaatjes van de fiets waar het op moet gaan gebeuren. Kijk eens naar dat voorblad!!

Fiets

Nieuw Rapha schoenen

Explore & Classic

Rapha toont deze week hun nieuwe schoenen. Twee verschillende, de Classic en de Explore, die ze volledig in eigen beheer hebben ontworpen. De Classic schoen is bedoeld voor wegwielrenners, terwijl de Explore inspeelt op de opkomende gravelscene. De schoenen zitten vol leuke details en zijn er alleen met vetersluiting. Meer beeld en de prijs vind je op onze site.

AANBIEDING

Ontvang een verse set banden bij Fiets!

Is jouw fiets nog toe aan een nieuw paar banden? Dit is je kans! Je ontvangt nu een gratis set Schwalbe Durano buitenbanden bij een jaar lang Fiets magazine bij jou op de mat. Je betaalt nu slechts €75, een korting van maar liefst 54% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets

Getest

Bianchi Methanol CV RS

Bianchi heeft de line-up qua mountainbikes het afgelopen jaar flink op de schop gedaan. Deze Methanol CV RS hardtail is bijvoorbeeld flink aangescherpt. Hij weegt nog maar 8,55 kilo(!), maar kost wel een lieve duit. We gingen op pad met dit lichtgewicht paradepaardje uit de stal van Bianchi, kijken of dat beest een beetje te temmen valt. 

Fiets

TransTirol BikeRallye 2019

Mtb-etappewedstrijd zonder tijdmeting

Op 1 juli 2019 valt in het Zuid-Tiroolse Pustertal het startschot van de TransTirol BikeRallye. Deze zesdaagse etappetocht voert dit jaar langs alle highlights van de Dolomieten, met een gids of op eigen houtje. Om je bagage hoef je je geen zorgen te maken en zorgvuldig geselecteerde hotels helpen je tussen de etappes door om de batterij weer op te laden. Ook deze keer is er van elke etappe een light-variant met liftondersteuning.

Fiets

Fiets op Instagram

Dagelijkse portie Goesting

Volg jij ons al op Instagram? We maken natuurlijk een prachtig magazine én een website. Maar ook op social media zijn we erg actief. Via Facebook, Twitter, maar ook op ons eigen Instagram account. Daar plaatsen we dagelijks mooie plaatjes waar je goesting van krijgt. Ter inspiratie en vermaak!

Zit jij op Insta en volg je Fiets nog niet.....kom op, klik even op die Volg-knop! 

Fiets

Getest

Aftershokz Trekz Air

Zelf luistert Hans graag naar een achtergrondmuziekje als hij aan het trainen is. De trainingen gaan net iets makkelijk. Toch is het niet zonder gevaar in het verkeer. De nieuwe Aftershokz Trekz Air hoofdtelefoon is een prima oplossing om toch het geluid om je heen op te vangen en tegelijkertijd te kunnen genieten van een lekker deuntje. Door de kleine speakertjes niet in je oor te plaatsen maar op het jukbeen vlak voor je oor komt omgevingsgeluid goed binnen en je sluit je niet af van de buitenwereld.

Fiets

Advertorial

Hoogste tijd om te fietsen!

Met het lenteweer in het land is er geen reden meer te bedenken om niet op de fiets te zitten. In samenwerking met onze vrienden van La Machine hebben wij hét T-shirt voor de prachtige dagen die gaan komen. Never not riding!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer