Nieuwsbrief van 17-3-20 6:30:12
Online bekijken

Veiligheid en gezondheid gaan voor

Zorg voor monumenten

Krijg je te maken met een monumentaal gebouw, dan ga je aan het werk met kostbaar en kwetsbaar onroerend goed. Caparol heeft de kennis van en de zorg voor monumenten samengebracht in een omvangrijk assortiment silicaat- en kalkproducten. Silicaten en mineralen, zoals calcium, zijn een belangrijk bestanddeel van veel verfproducten van Caparol die bedoeld zijn voor het onderhoud van monumenten.
 

Stikstofproblemen tegengaan door StoColor Photosan gevelverf

De stikstofdiscussie is een hot topic. Bouwers, boeren en automobilisten moeten allemaal bijdragen aan het verminderen van de stikstofuitstoot. Maar er zijn ook sympathieke maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld door gevels te verven met StoColor Photosan. Aangetoond is dat deze gevelverf stikstofproblemen tegengaat doordat het schadelijke stikstofoxiden omzet in nitraat.

MasterProtect 330 EL: scheuroverbruggende coating voor beton en metselwerk

Klaar voor gebruik, carbonatatieremmend én milieuvriendelijk: MasterProtect 330 EL! Dit is een decoratieve en tot 0,3 mm beweging scheuroverbruggende coating voor beton en metselwerk. Met de eenvoudig aan te brengen betoncoating wordt degradatie en aantasting van beton aanzienlijk uitgesteld. De uitstekende bescherming tegen CO2, vorst, dooizouten en UV garandeert een langere levensduur van gebouwen en constructies.

Unieke gekleurde woningen Reitdiephaven Groningen

Reitdiephaven is de stadsjachthaven van Groningen. Aan het water zijn unieke woningen gerealiseerd met vrolijke gevelkleuren. De inspiratiebronnen voor deze woningen zijn Scandinavische huizen, maar de uitstraling is ook Caribisch. Verdeeld over 4 pieren zijn in totaal ruim 100 woningen gebouwd met een hoogwaardige afwerking. Voor de kleurrijke gevels is vuren WaxedWood® Color toegepast met fijnbezaagde zichtzijde channelsiding uit 22x150 mm met zes verschillende kleuren.

Veilige en toegankelijke galerijvloeren

Om ouderen en mensen met een verminderde mobiliteit zo lang mogelijk thuis te laten wonen, is geschikte woonruimte nodig. Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen bewoners bijvoorbeeld in het huishouden of brengen hen eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning. Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn.

Duurzame verf en muurverf

Schrik niet, of beter, schrik maar wèl: jaarlijks wordt er door de industrie een slordige 3,5 miljoen liter aan verf verbrand! Je kunt je voorstellen dat als die verf uit anorganische stoffen bestaat, met hoeveel chemische uitstoot het milieu wordt belast. De verven die hieronder worden opgesomd doen daar niet aan mee. Er wordt door sommige leveranciers zelfs geopperd dat met hun verf de zuurgraad van uw gazon geneutraliseerd kan worden en dat koeien het per ongeluk opslurpten zonder dat ze er ziek van werden.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.