Beste ondernemer,

Met een eigen bedrijf moet je altijd je geldzaken en administratie goed op orde hebben. Niet alleen voor inzicht in je financiën, maar omdat de Belastingdienst dit wettelijk heeft bepaald. Een noodzakelijke, maar vaak ook enorm tijdrovende taak. Gelukkig zijn er verschillende vormen van hulp.

De meest voor de hand liggende is natuurlijk een boekhouder voor je administratie of enkel hulp bij je aangiftes van een belastingadviseur. Daarnaast is er de optie om geen administratieplicht meer te hebben via een ZZP Payrollconstructie óf het zelf te doen via een online boekhoudprogramma. Wat heeft jouw voorkeur?

Boekhouder voor je administratie 2021 
Een goede boekhouder is voor veel ondernemers een enorme tijdbesparing. Je wordt geholpen met de verwerking van je bonnetjes, je balans & winst-/ verliesrekening en je belastingaangiftes.

Kortom, je gehele financiële administratie! Bovendien denkt een goede boekhouder ook mee met je bedrijfsvoering en financiële beslissingen. 

Ben je op zoek naar een administratief expert die jouw boekhouding overneemt? 

Vergelijk Top 4 boekhouder uit jouw buurt >

Belastingadviseur voor je belastingaangifte
Een belastingadviseur houdt zich voornamelijk bezig met belastingregels en wetteksten. Hierdoor kan hij jou alles kan vertellen over gunstige fiscale regelingen en aftrekposten die je kan inzetten voor een maximale belastingaftrek.

Gezien het incidentele karakter betaal je vaak eenmalig en niet per maand. Zoek je hulp bij je belastingaangiftes of heb je fiscale vragen?

Vergelijk Top 4 belastingadviseurs uit je buurt >

Of denk aan de volgende handige oplossingen! 

    

Meer informatie en contact via support@dezaak.nl 

Je ontvangt deze e-mail omdat je een account hebt op MijnZaak of omdat je bent
ingeschreven voor de nieuwsbrief van De Zaak.

De Zaak B.V.

Klik hier om je e-mailvoorkeuren aan te passen of je uit te schrijven