Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Randstad en Manpower
Randstad en ManpowerGroup hebben in het derde kwartaal hun omzet veel minder sterk zien dalen dan in het tweede kwartaal. Maar in Nederland deden de uitzendreuzen het minder goed.
Flexmarkt
Interimmers gevraagd
Bedrijven zijn volgens Robert Half nu vooral op zoek naar tijdelijke professionals. De arbeidsmarkt trekt pas in 2021 weer echt aan. Recruiters moeten hun werving selectie wel snel aanpassen aan het thuiswerken.
(advertorial)
alt
Wat zijn de wettelijke opzegverboden bij ontslag?
De wet kent een aantal opzegverboden die bij ontslag van toepassing kunnen zijn. Een opzegverbod houdt in dat wegens een bepaalde reden of tijdens een bepaalde periode de arbeidsovereenkomst niet kan worden opgezegd.
Flexmarkt
Vacaturedruk zorg stijgt
Het aantal unieke (online) vacatures in de zorg is, na een dip in het tweede kwartaal van 2020 (-8%), weer terug op het niveau van voor de coronacrisis.
(advertorial)
alt
Krijg grip op de turbulente omgeving met scenarioplanning
De toekomst ontwikkelt zich grillig en neemt onverwachte wendingen. Tijdens de Masterclass Scenarioplanning krijg je de tools om scenario’s te vertalen naar jouw strategie. Onder leiding van de experts ga je aan de slag met jouw eigen case. 
Flexmarkt
‘Spotify your flex’
Volgens flexstrateeg Wim Davidse moet de flexondernemer zich nu al afvragen wat hij moet doen als zijn dienstverlening ook ‘geSpotified’ wordt.
PW
Een futureproof HR-beleid met Mike Hoogveld
Oude werkwijzen voldoen niet langer, razendsnel aanpassen op veranderingen is het devies. Maar hoe creëer je succesvol zo’n lerende organisatie? En welke rol kan en moet HR daarin spelen?

In deze masterclass reeks ga je in 6 online modules aan de slag met: Dr. Mike Hoogveld. 
PW
Aan de slag met de  strategische uitdagingen
Tijdens deze online editie van het HR Strategisch Jaarcongres ga je in twee ochtenden interactief met dé HR-goeroes aan de slag met de belangrijkste strategische uitdagingen voor HR.

Wegens succes herhaald!
Vorige editie beoordeeld met een 8.

 
Flexmarkt
Scholing juist nu belangrijk
Extra aandacht voor scholing past bij de tijd waarin we ons bevinden. “Zeker professionals in de flexmarkt moeten ervoor zorgen dat zij voorbereid zijn op de arbeidsmarkt van morgen."
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright