ITR lanceert complete lijn sloop- en recyclinguitrustingsstukken
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Norcar knikladers: minishovels op z’n Scandinavisch
(advertorial)
Nieuwe verhuurder voor Graaver
Graaver.com heeft er weer een nieuwe verhuurpartner bij. Voortaan huur je de beste en de groenste graafmachines ook bij Elro Machinery in Beringe. Met deze uitbreiding naar Noord-Limburg (NL) wordt het netwerk van verhuurplatform Graaver weer een klein stukje completer.
ITR lanceert complete lijn uitrustingsstukken voor sloop en recycling
ITR, fabrikant van rijwerkonderdelen voor de aftermarket, heeft nu ook een complete lijn uitrustingsstukken voor de sloop- en recyclingsector. De hamers, sloop-sorteergrijpers, betonscharen, (roterende) betoncrushers en schrootscharen worden op de markt gebracht onder de naam ITR.
Lees verder >
Retrofit kan schadelijke emissies reduceren
In de bouw moet vanaf 2030 emissievrij gewerkt worden. Om de emissies nu al fors te beperken kan retrofit een oplossing zijn.
Lees verder >
Nimatech dealer van Pitbull shovels
Nimatech heeft de Pittbull shovels opgenomen in het leveringsprogramma. Pittbull shovels vonden tot voor kort voornamelijk hun weg in de agrarische sector, maar Nimatech richt zich als dealer in hoofdzaak op de gww-sector.
Lees verder >
Dens en Heijmans testen hydrozine aggregaat
Heijmans en tech-bedrijf Dens hebben afgelopen maand uitvoerig het Hydrozine aggregaat getest op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens de pilot heeft het aggregaat 2000 kWh aan energie opgewekt zonder de uitstoot van schadelijke emissies.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright