Kamerlid vraagt om maximale winstmarge voor softwareleveranciers ziekenhuizen
Skipr

Weekoverzicht

Minister Helder wil minder personeel erbij in de zorg

De continue stijging van het aantal mensen dat in de zorg werkt, is niet meer houdbaar. Er is ook personeel nodig voor andere maatschappelijk belangrijke terreinen, zoals onderwijs, bouw en de energietransitie.


Skipr

Kamerlid vraagt om maximale winstmarge voor softwareleveranciers ziekenhuizen

CDA-Kamerlid Joba van den Berg vraagt aan minister Ernst Kuipers van VWS of hij bereid is om een maximale winstmarge mogelijk te maken voor softwareleveranciers van ziekenhuizen. Dit naar aanleiding de gegevens die de ACM heeft gepubliceerd over de relatief hoge winstmarge bij EPD-leveranciers, zoals ChipSoft.


Skipr
Advertentie
 
logo
Wilt u op de hoogte gebracht worden van de update die de zorgkantoren begin juni a.s. publiceren wat betreft het inkoopbeleid 2023 voor de langdurige zorg? En kent u de eisen die worden gesteld aan bestaande én aan nieuwe aanbieders voor contractering in de Wlz? In ons kosteloze kennisseminar gaan wij in op de belangrijkste zaken.  

Advertentie
 
logo
Hoe kunt u werken aan een betere concentratie en focus? En hoe (her)programmeert u het brein om nieuwe gewoontes aan te leveren voor écht blijvende verandering? Ontdek het tijdens Masterclass Breinwijs op 5 oktober.

Robert Kreis
Skipr

Patiënt ‘Gezondheidszorg’ is ernstig ziek


SkiprAls voormalig chirurg weet ik hoe belangrijk kennis van zaken, een adequate opvang en de juiste instrumenten zijn. Wanneer een ernstig zieke patiënt binnenkomt is het stellen van de juiste diagnose van het ziektebeeld en het klaarstaan van een getraind en gemotiveerd behandelteam van levensbelang. Stel U voor dat er gewerkt zou moeten worden zonder een diagnose en een behandelteam dat is samengesteld uit personeel van allerlei afdelingen en niet goed weet wat het moet doen?

Advertentie
 
logo
Een optimaal leerklimaat is belangrijk voor iedere zorgorganisatie. Daarom staat de vraag 'hoe verbeter je het leerklimaat binnen een zorgorganisatie?' centraal tijdens het gratis webinar van 21 juni. Ben jij er ook bij?

Consultant (via Neo-Mundo)

KINASE | Bussum

Bestuurssecretaris

Pleyade | Arnhem

Junior controller

UMC Utrecht | Utrecht

Lid Biorisk Management Group

Amsterdam UMC | Amsterdam

Senior Medewerker Zorgadministratie

HVO-Querido | Amsterdam

Teammanager financiële administratie

HVO-Querido | Amsterdam

Managementondersteuner

Rijksoverheid | Utrecht

Leidinggevende Zorg

Livio, via K+V | Enschede

Hoofd boekhouding

UMC Utrecht | Utrecht

Skipr    

Skipr

Contact     Voorwaarden     Afmelden