Ministers verrast door intrekken verhuisplan Unilever

6 months ago


Text only:

Ministers verrast door intrekken verhuisplan Unilever
zondag 7 okt 2018  Bekijk de online versie
.
 
De must-reads van de week
Ministers verrast door intrekken verhuisplan Unilever
Fabrikant: 'Stintbestuurder bekogeld met eieren'
Eén op drie ontevreden over afvalbeleid gemeente
Alexander Pechtold stapt op als partijleider van D66
 
Participatiewet maakt werken onaantrekkelijk voor gehandicapten
Arbeidsgehandicapten aan het werk krijgen bij een regulier bedrijf. Hier moest de Participatiewet in 2015 onder andere voor zorgen. Het omgekeerde blijkt het geval. Omdat veel verstandelijk beperkten niet fulltime kunnen werken, houden zij elke maand minder over dan als zij zich volledig zouden laten afkeuren.
 
 
Moeten we nóg eerder beginnen met seksuele voorlichting?
Kunnen we seksueel grensoverschrijdend gedrag in de kiem smoren als we vroeg genoeg beginnen met preventie en voorlichting? "Wij vinden het heel belangrijk dat scholen vanaf groep 1 werken aan relationele seksuele vorming", zegt Marianne Cense van Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit.
 
 
‘Transportsector auto-industrie is door en door verrot’
Geen verzekering, een loon van €200,- per maand en bivakkeren in de cabine: je moet er veel voor over hebben om transporteur te worden in de auto-industrie. "Chauffeurs worden uitgebuit en moeten onder mens-onterende omstandigheden hun werk doen." Dat stelt vakbond FNV na uitgebreid onderzoek.
 
Dit zijn de belangrijkste onderzoeken ooit van het Opiniepanel
EenVandaag bestaat 25 jaar. Hoewel het Opiniepanel die respectabele leeftijd nog niet heeft bereikt, is het al jaren een belangrijk en kenmerkend onderdeel van het programma. EenVandaag deed de afgelopen jaren honderden onderzoeken over uiteenlopende thema’s. Van wetsvoorstellen over donorregistratie en het afschaffen van knalvuurwerk, tot ervaring met mantelzorg. Van depressies tot de oorlog in Uruzgan tot het referendum over de WIV. En van Zwarte Piet tot zittend of staand plassen. EenVandaag heeft het allemaal onderzocht, lees hier de meest populaire en spraakmakende onderzoeken van het Opiniepanel.
Lees en kijk meer
Volg EenVandaag ook via:
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden
Privacy statement

Tros.nl

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019