WILDFESTIVAL bij de Echoput
50 extra tickets!

Lieve gasten,

Over twee weken is het al zover en mogen wij u verwelkomen tijdens ons Wildfestival! De eerste 100 tickets zijn uitverkocht, maar goed nieuws voor iedereen die het gemist heeft: wij hebben 50 extra tickets vrijgegeven. Komt u ook?

Op zondag 1 september presenteren wij samen met sterrenchef Jonathan Zandbergen en partners de eerste editie van het Wildfestival bij de Echoput.

Het Wildfestival is een preuvenement waar u de hele middag kunt genieten van diverse culinaire gerechtjes en dranken in een informele festivalsfeer. Samen met onze leveranciers en partners brengen we een ode aan het mooiste, meest duurzame vlees en andere lokale seizoensproducten waar wij al jaren zo graag mee werken.

Datum: Zondag 1 september
Tijd: 12:30 - 17:00 uur
Locatie: Hotel Restaurant de Echoput
Tickets: € 99

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor dit middagvullende programma met verrassende gerechten, dranken, kraampjes, muziek en diverse sprekers over wild en gastronomie.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team

Tickets & Info

De gerechten worden verzorgd door het team van De Echoput in samenwerking met sterrenchef Jonathan Zandbergen en zijn team van TheVipTable. Meesterslager Spaans en Chefs Puur Wild zijn aanwezig om u mee te nemen in het verhaal achter wild en te laten proeven hoe mooi wild kan zijn. Klosse Wines verzorgt daarbij een exclusief assortiment van duurzame wijnen uit Europa, ondersteund met (speciaal)bieren van Royal Swinkels/La Trappe. De Laat Coffee vertelt u graag meer over hun missie om de meest duurzame koffiebranderij van Europa te worden. En de lokale ambachtelijke producenten van Puur Gelders presenteren u graag hun nieuwe maaltijdbox met Gelderse streekproducten.

Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn, zoals Peter Klosse over Vitale Gastronomie en de middag wordt omlijst door een DJ op het terras.

Direct reserveren

Royaal genieten van
de Veluwse Zomer

 
Met ons Zomer Arrangement kunt u uw dag beginnen met een kopje koffie of thee met gebak bij Bospaviljoen 't Leesten. Dit idyllische startpunt van vele wandel- en fietsroutes biedt u een moment van rust voordat u de omgeving gaat verkennen.

In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangenmenu in ons restaurant, geïnspireerd door de smaken van de zomer. Na een heerlijke overnachting in een van onze royale Echoput kamers, begint u de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels.


Bent u bang dat één nacht te kort is? Profiteer dan van onze speciale zomerkorting! Reserveer twee nachten en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tweede nacht. De korting is al verwerkt in de gepubliceerde prijs, zodat u direct kunt genieten van dit voordeel.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven