Cabaret en muziek; heb jij al tickets? ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Ondanks de lockdown draait het theater in De Meerpaal met een paar voorstellingen tóch door!

Zo zingt op Eerste Kerstdag Hollands Collectief een uniek Kerstconcert in de Ludgeruskerk in Dronten. Een bijzondere samenwerkingen tussen Hollands Collectief, de Ludgeruskerk en De Meerpaal.

En we gaan het jaar lachend uit! Want de Oudejaarsconference van cabaretier Jacob Spoelsta gaat gewoon spelen. Wel is de starttijd aangepast van 20.15 uur naar donderdagmiddag 30 december om 15.00 uur.

Ontdek hieronder alles over de voorstellingen en kom genieten van prachtige theatermomenten!

Hartelijke groet
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

| CABARET | Oudejaarsconference door Jacob Spoelstra

Donderdagmiddag 30 december om 15.00 uur speelt Jacob Spoelstra zijn 'Oudejaarsconference'! Nog één keer hard lachen om de dingen die het afgelopen jaar gebeurden.

Toen Jacob 50 werd kreeg hij een t-shirt van zijn broers met daarop het opschrift ‘Het ergste moet nog komen’. Nog geen maand later brak de corona-crisis uit, verloor Jacob zijn baan en waaide de schutting om. Een jaar later lijkt alles beter te gaan: Jacob heeft weer een baan, de maatregelen versoepelen en de schutting staat weer. Het ergste is achter de rug. Of toch niet?

Twee jaar geleden verraste Jacob Spoelstra De Meerpaal met z’n eerste Oudejaarsconference ‘Kezellig’. De grappige en nuchtere kijk op het jaar werd beloond met volle zaal en goede kritieken. Dat belooft veel goeds voor zijn tweede ‘oudejaars’ in Dronten!

  • Do 30 dec om 15:00 uur.
Info & Tickets →

| MUZIEK | Kerstconcert van Hollands Collectief

Hollands Collectief zingt op Eerste Kerstdag 25 december een uniek concert in de Ludgeruskerk in Dronten. Het ‘Kerstconcert O Magnum Mysterium’ is een heerlijk muzikaal gerecht tijdens Kerstmis.

De vier topzangers van het klassieke ensemble ‘Hollands Collectief’ zingen een uur lang prachtige oude én nieuwe kerstmuziek. De vocalisten nemen het publiek mee van Hildegard von Bingen in de Elfde Eeuw, naar de Renaissance, de Romantiek én de Twintigste Eeuw.

Een uur vol prachtige en inspirerende kerstmuziek, gezongen door Elisabeth Blom, Hebe de Champeaux, Dolf Drabbels en Kees Jan de Koning (Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam, Amsterdam Baroque Choir).

Het wordt een sfeervol concert in de donkere decembermaand. De akoestiek van de Ludgeruskerk in Dronten leent zich perfect voor dit sfeervolle concert op Eerste Kerstdag! We maken dan ook graag een uitstapje naar een locatie buiten De Meerpaal, speciaal voor deze bijzondere dag. GENIET!

  • Hollands Collectief| Za 25 december om 15:00 uur.
Info & tickets →

 

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©