Beste heer Do, combineer kleuren en materialen in je droomkeuken
Bekijk online versie
 
Jouw winkel:
Duiven
Winkels
ZOEKEN
 
 

Bij Bruynzeel Keukens kan meer dan je denkt. Binnen je budget, ruimte en stijl. Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Keukentrends 2019

Wij houden jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends op keukengebied. Dit betekent dat we in onze winkels regelmatig het assortiment veranderen. In veel Bruynzeel winkels zijn weer nieuwe opstellingen, materialen en accessoires te vinden. In onze blog praten we je bij over alle noviteiten die op dit moment bij Bruynzeel Keukens te vinden zijn.

Keukentrends 2019

Kiezen met Smaak

Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het nu geheel gratis aan.

Inspiratie magazine Smaak

Kijkje in de keuken van Chantal

Op zoek naar meer inspiratie? Neem eens een kijkje in de keuken van Chantal. Chantal woont samen met haar man en dochtertjes in een nieuwbouwhuis in Osdorp. Ze woonden altijd al in de stad, maar wilden graag een huis kopen waar ze niet hoefden in te leveren op de ruimte. “Mijn man ontdekte dit nieuwbouwproject in Osdorp. We schreven ons in en kregen ook echt het huis.” Een groot voordeel: Chantal en haar man konden qua indeling van het huis alles zelf bepalen. Een mooie strakke keuken met als extra pronkstuk de bakstenen muur.

Kijkje bij Chantal

Siemens Actie

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatuurset van Siemens. Dat kan nu met extra voordeel!

Kies 3 apparaten uit het complete Siemens-assortiment en krijg 500 euro voordeel! Profiteer van dit voordeel door een order te plaatsen vóór 14 juli 2019. De actie loopt van woensdag 22 mei t/m zondag 14 juli 2019.

Kom eens langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou.

Profiteer nu!

Al jouw inspiratie bij elkaar

Heb je inspiratie opgedaan op onze website? Bruis je van de ideeën? Maak dan je eigen moodboard! Die keuken in jouw favoriete stijl, dat trendy rekje, die handige kastindeling, die goede tips uit het blog: je verzamelt het allemaal op jouw persoonlijke moodboard. Dus bekijk onze collectie en doe inspiratie op.

Maak je moodboard

Download de Keukenidee App
Maak je keukenwensen inzichtelijk in de Keukenidee app. Doorloop alle stappen, van het meten van de ruimte tot het samenstellen van jouw wensenlijst. Koppel de ideeën die je hier opdoet aan jouw persoonlijke inspiratiedossier. Zo ben je perfect voorbereid op de afspraak!
Download voor:
De keuken die werkt.
Volg ons:           

www.bruynzeelkeukens.nl
Via deze link kun je je uitschrijven voor onze nieuwsbrief.