Indien u deze mail niet goed kunt lezen, klik hier
fb   tw   in   insta
Business Insider Nederland
 
CRM-dashboard: zo zie je binnen één minuut hoe jouw bedrijf ervoor staat (Insider Bedrijfssoftware)
Hoe staat het met je salespijplijn, en wat is er over van je marketingbudget? Je ziet het in één handig overzicht: de rapportage van je CRM dashboard.
 
Jitse Groen denkt groot: overname maaltijdbezorger Grubhub in VS maakt van Just Eat Takeaway een echte wereldspeler
Het hoofdkantoor van Just Eat Takeaway blijft ook na de deal gevestigd in Amsterdam en Grubhub houdt zijn hoofdkantoor in Chicago.
 
Goed geluid is nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven - zo bereik je topkwaliteit (Epos)
Thuiswerken biedt een ongekende flexibiliteit aan bedrijven, maar die vrijheid heeft een prijs: meer slechte geluidskwaliteit en frustrerende ervaringen.
 
Waarom kan de ene webwinkel ondanks de coronadrukte binnen een dag bezorgen en doet de andere er twee weken over? Dit is het antwoord
De bezorgketen is flexibel, waardoor het bedrijf kan opschalen, maar dat kan niet onbeperkt. PostNL bezorgt nu iedere dag al zo’n 900.000 pakketjes.
 
Volgens een deskundige van Harvard overlijden er voor september nog eens 100.000 Amerikanen aan het coronavirus
Een gezondheidsdeksundige in de Verenigde Staten denkt dat er voor september 200.000 mensen zullen overlijden aan het coronavirus.
 
'Lege schappen bij Action' - de budgetketen haalt veel producten uit China, maar raakt daardoor nu in de problemen
Action heeft leveringsproblemen door de coronacrisis. De distributiecentra in Europa moesten sluiten en het is moeilijker om producten uit China te halen.
 
Unilever wordt juridisch een volledig Britse bedrijf – minister Wiebes is teleurgesteld dat de multinational de Nederlandse tak degradeert
Unilever verzekerde Den Haag dat ook bij een eventuele afsplitsing van het onderdeel de Nederlandse activiteiten niet naar elders zouden worden verplaatst.
 
AEX zakt weg na zakt weg na sombere prognoses van Amerikaanse centrale bank - Unilever eenzame stijger
De Europese aandelenbeurzen stonden donderdag fors in het rood. Vooral de banken en verzekeraars stonden onder druk na sombere berichten uit de VS
 
Vegaburgerbedrijf Beyond Meat kiest Nederland als uitvalsbasis en wil een speciale eiwitfabriek in Enschede neerzetten
Door ook in Nederland te produceren hoopt men te kunnen profiteren van de distributiemogelijkheden in Europa, voor een duurzamere logistiek.
 
Het moederbedrijf van Zara wil 1.200 winkels sluiten – de coronacrisis kan het kantelpunt voor online winkelen zijn
Volgens analisten zal zelfs ook na de coronamaatregelen het online winkelen belangrijker blijven dan voorheen. Daar moet je nu al rekening mee houden.
 
De Europese voetbaldivisies draaiden vorig seizoen een half miljard meer omzet - Dit seizoen gooit het coronavirus roet in het eten
Het grootste deel van de voetbalomzet komt voor rekening van de vijf grootste competities. In de Premier League werd in 2018-2019 zo’n 5,9 miljard omgezet.
Business Insider Nederland
Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor onze dagelijkse nieuwsbrief.
Meld je hier af voor de nieuwsbrief.