Nyhed: Beoplay H100 leverer krystalklar hi-fi lyd i luksuriøst design. Avancerede Dolby Atmos-hovedtelefoner med titanium-drivere og støjreduktion på højeste niveau. Perfekt til musik, arbejde og rejser. - View this email in your browser

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste mesterværk: Beoplay H100. Med næsten 100 års ekspertise i lyd og design har vi skabt hovedtelefoner, der ikke bare leverer uovertruffen lyd, men også sætter nye standarder for komfort, teknologi og bæredygtighed. Beoplay H100 er skabt til at give dig den ultimative, enestående og detaljerige lyd. En hovedtelefon der er funderet i årtiers erfaringer for at give dig den bedste lytteoplevelse – også i fremtiden.

De 5 vigtigste funktioner

Hi-Res lyd og spatial audio

Med specialfremstillede titaniumdrivere og vores unikke EarSense-teknologi leverer Beoplay H100 Hi-Res-lyd i særklasse, der tilpasser sig din pasform i realtid. Optimeret til Dolby Atmos og avanceret spatial audio lydbehandling, der identificerer og tilpasser sig rummets indretning via headtracking, giver disse hovedtelefoner en naturlig og flerdimensionel lytteoplevelse på enhver enhed.


Avanceret støjreduktion og transparency mode

Beoplay H100 tager aktiv støjreduktion (ANC) til næste niveau med ti studiekvalitetsmikrofoner, der sikrer krystalklar lyd og effektiv fjernelse af vind- og baggrundsstøj. Transparency Mode gør det let at skifte mellem din musik og omgivelserne, så du altid kan holde fokus, uanset hvor du er. Sammenlignet med Beoplay H95 fordobler Beoplay H100 støjreduktionseffekten, forbedrer Transparency Mode fire gange og reducerer vindstøj ti gange mere effektivt.

Modulær konstruktion for lang levetid

Vi har designet Beoplay H100 med en modulær konstruktion, der gør det nemt at udskifte nøglekomponenter som batterier, ørepuder og hovedbøjle. Dette forlænger hovedtelefonernes levetid betydeligt. Beoplay H100 markerer også begyndelsen på vores nye wearables-platform, hvor nye funktioner og teknologier kan tilføjes løbende. Når en ny funktion introduceres, skal du blot opdatere dine hovedtelefoner for at opleve den.

Kvalitetssikring med Udvidet Garanti: Vi står inde for kvaliteten og den omhu, der er lagt i Beoplay H100. Derfor får du Beoplay H100 med en udvidet fem-års garanti, når du tilmelder dig Beocare*.

Batterilevetid og hurtig opladning

Beoplay H100 giver dig op til 32 timers lytteoplevelse med ANC, og med kun 5 minutters opladning får du hele 5 timers spilletid. Så du er altid klar, uanset om du er på farten eller derhjemme.


Luksuriøst læderetui

Beoplay H100 leveres med et eksklusivt etui i slidstærkt okselæder. Det beskytter dine hovedtelefoner og tilbehør og gør det nemt og stilfuldt at tage dem med dig, uanset hvor du skal hen.

Oplev Beoplay H100 i vores butik på Falkoner Allé eller online på vores hjemmeside fra i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen til fremtidens lydoplevelse.


De bedste hilsner og ønsket om en skøn tirsdag,

*Beocare er Bang & Olufsens udvidede garantiprogram.

Se mere information her: https://www.bang-olufsen.com/en/legal/limited-warranty.

“Beoplay H100 er de bedste hovedtelefoner, vi nogensinde har skabt. Uanset om du lytter til din yndlingsmusik eller har et telefonopkald i et støjende miljø, leverer Beoplay H100 enestående lyd. Vi har udviklet et avanceret mikrofonsystem, der leverer krystalklar lyd selv i meget krævende situationer. Samtidig har vi fordoblet ydeevnen af vores aktive støjreduktion (ANC) fra Beoplay H95 og udviklet EarSense™-teknologi, der skræddersyr lyden til brugerens pasform i realtid, mens man lytter til musik på farten.”


Bang & Olufsens teknologidirektør Neo Kaplanis