Mød Brogaarden i weekenden

Mød Brogaarden i weekenden
Skal du på messe i weekenden? 
Så er der stor sandsynlighed for, at løbe ind i Brogaarden. Vi er nemlig til stede til både Blue Hors Dressurfestival og på Hillerød Horse Show i den kommende weekend 12.-14. november.
Du kan som altid få gode råd og vejledning, i optimal fodring af netop din hest, af vores dygtige konsulenter.  Derudover vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer, og gøre brug af vores gode tilbud på standene.

Vi glæder os til at se jer derude! 

Mange hilsner
Team Brogaarden

NYHED

Brogaarden Optimal Christmas edition

Denne specielle udgave af de lækre Optimal Treats, er tilsat kanel og æble og er derfor perfekt, som ekstra dejlig juleforkælelse til din hest.
Vil du gerne forkæle din hest i denne mørke vintertid, er denne særlige Juleudgave af Optimal Treats en lækker mulighed. Godbidderne gives, som ekstra forkælelse eller som belønning i forskellige situationer enten træning, ved trailerlæsning, under ridning/træning eller andet.

Optimal Treats – er lidt speciel med smagen kanel, men det kan mange heste rigtig godt lide og så passer det lige i denne juletid. Smagen af æble går man aldrig fejl af, og i disse godbidder er der taget højde for at de skal kunne gives til alle heste også de sensitive for sukker. Derfor er det æblefibre, der er anvendt og en del af sukkerindholdet er derfor fjernet og det tilsammen med de andre naturlige ingredienser, såsom hørfrø, lucerne, rødbede og klid bliver indholdet af sukker (4%) og stivelse (5%) lavt. Størrelsen er forholdsvis lille, så der er mulighed for at give lidt flere under træning og samtidig holde den samlede mængde nede.
BROGAARDEN OPTIMAL TREATS med smag af kanel og æble er en lækker godbid.

Denne email er sendt til newsletter@newslettercollector.com  | Du kan til enhver tid rette eller afmelde dig nyhedsbrevet i dit profilcenter HER |  © Brogaarden www.brogarden.eu