Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye trådløse earphones med perfekt pasform, justerbar ørebøjle og lyd i verdensklasse med Bang & Olufsen Signature Sound. Det nye Earset opdaterer designet fra det gamle Earset med ny trådløs lydteknologi, bedre lyd og øget komfort.

"De akustiske udfordringer, vi stod over for dengang, er de samme som i dag – ergonomien. Da vi har bevæget os væk fra den lidt dybere pasform inde i øret, som man fortrinsvis brugte tidligere, skulle vi nu tilpasse formen på hovedtelefonerne til ørets form, da den nu skulle sidde i øremuslingen med støtte fra en ørebøjle. Ørestykket lukker nu ikke øret så meget til, og det får lyden til at føles klarere og giver i højere grad lyde fra omgivelserne lov til at slippe ind – og det er en af hovedårsagerne til, at mange musikere og sangere har foretrukket denne hovedtelefon, når de har optrådt,"
Knud-Erik Lauridsen, Executive Sound Engineer

*Ovenstående priser er med stofcover – Det viste TV er med alucover. Priserne er eksklusiv installation og stand/beslag.
**Kreditbeløb = varens kontantpris. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet beløb der skal betales = varens kontantpris. Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering. Tilbuddet gælder indtil 31. maj. Kun ét TV i bytte.

Eksklusive trådløse earphones med præcis pasform og justerbar ørebøjle, som kombinerer avanceret lydteknologi med et ikonisk design. Earset er lavet til musik og har en stor og fyldig lyd, der er finjusteret af Bang & Olufsens lydingeniører. Earset er fremstillet af de bedste og mest robuste materialer. De har 5 timers batterilevetid og hurtig USBC-ladning, så de altid er klar til at transformere hverdagens oplevelser. Lyden er forbedret, og komforten er justeret, men ellers er de aspekter, der gjorde det oprindelige Earset til en succes i 1990'erne, bevaret. Med andre ord, Earset har det hele – form, funktion og flair.

Facebook
Website
Email
Instagram
Bang & Olufsen Lyngby
Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
Tlf. 45 87 86 00
Mail: 2800@bocopenhagen.dk
Bang & Olufsen Frederiksberg
Falkoner Alle 7
2000 Frederiksberg
Tlf. 71 999 888
Mail: 2000@bocopenhagen.dk
Copyright © 2018 BOCOPENHAGEN, All rights reserved.
Du modtager denne email, da du har skrevet dig op til at modtage vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

afmeld dig I opdatér dine præferencer I se denne email i din browser