Nye muligheder i LDV
Der er i januar og februar frigivest og implementeret nye mulighender til LDV
2017-02-28
Nyt i LDV
LDV’et er i januar og februar blevet opdateret med nye pakker, der bl.a. gør det muligt at måle compliance på indkøbsdata via en ny rapport i Reporting services. Derudover er den fulde version af løn- og omkostningsfordelingen blevet frigivet. De nye funktionalieter er implementeret i LDV 2.5 og er umiddelbart tilgængelig for alle institutioner. Nedenunder kan du se, hvad de nye pakker indeholder af ændringer.

LDV er blevet udvidet med ordredata fra Indfak. dvs at det nu er muligt at se udestående ordre i LDV. På sigt vil ordredata også blive tilgængelig i kuben.

En compliancerapport i Reporting Services, der gør det muligt at måle institutionens compliance på indkøbskategoriniveau.

Den fulde funktionalitet i løn- og omkostningsfordelingsværktøjet, der indeholder et webinterface, en kube og en bogføringskladde til lønfordeling. Der findes henholdsvis en forretningsmæssig og teknisk vejledning til løn- og omkostningsfordeling, som kan findes på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside www.modst.dk.
Ændringer til næste frigivelse
Til orientering vil der i næste version af kuberne blive foretaget en mindre oprydning i de dimensioner, der findes dobbelt i kuberne. Hvis man anvender disse dimensioner i exceludtræk vil de forsvinde og der skal foretages ændringer i udtrækket. Det drejer sig om følgende ændringer i nedenstående kuber:

Kuben SLS_Lønberegning

- Dimensionen SKSFinanskonto/SKSFinanskontoNavn under SLS_Løn_SKSFinanskonto fjernes, der skal i stedet anvendes dimensionen Artskonto/ArtskontoNavn under Artskonto.
Dimensionen Sammenrykningskode/SammenrykningskodeNavn under SLS_Loen_Samko fjernes, der skal i stedet anvendes dimensionen under Sammenrykningskode.

Kuben SLS_Skatteoplysninger
- Dimensionen Løngeneration under SLS_Skat_Loengeneration fjernes, der skal i stedet anvendes dimensionen Løngeneration under Løngeneration.

- Dimensionen Lønkørsel under SLS_Skat_Loenkoersel fjernes, der skal i stedet anvendes dimensionen Lønkørsel under Løngeneration.

Kuben SLS_Forbrug
- Dimensionen PersonalekategoriKlasse under SLS_Forbrug_PersonaleKatKlasse, der skal i stedet anvendes dimensionen PersonaleKategorierKlasse under PersonaleKategorierKlasse.
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk