26 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Moederbedrijf Noppies failliet verklaard
[Nieuws] Nine&Co, het moederbedrijf van onder andere babymerk Noppies, is deze week failliet verklaard. Er wordt nog gekeken naar een doorstart.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Helft webwinkels niet klaar voor de European Accessibility Act
[Nieuws] De grootste webshops van het land zijn een jaar voor het ingaan van de European Accessibility Act nog niet toegankelijk voor mensen met een visuele en/of motorische beperking.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
Getir krijgt nieuw kapitaal, maar moet wel herstructureren
[Nieuws] Flitsbezorger Getir heeft een kwart miljard dollar aan nieuwe investering binnengehaald. Het geld komt van investeerder Mubadala Investment Co., dat daarmee meer zeggenschap krijgt over het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Sendcloud wil Italiaanse verzendplatform isendu overnemen
[Nieuws] Verzendplatform Sendcloud wil zijn Italiaanse branchegenoot isendu inlijven. Daarmee wil Sendcloud zijn internationale ambities waarmaken.
twitter facebook linkedin
lees verder
CrossBorder Event: groei over de grens
[Advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
image
image
Buckaroo maakt pinterminal van smartphones en tablets
[Nieuws] Payment Service Provider Buckaroo heeft een nieuwe app geïntroduceerd waarmee ondernemers hun tablet of smartphone kunnen omtoveren tot een pinterminal.
twitter facebook linkedin
lees verder
Save the date: CustomerFirst Congres is op 3 oktober 2024
[Advertorial] Het CustomerFirst Congres is hét toonaangevende event voor professionals op het gebied van klantcontact, klantenservice en klantervaringen. Op donderdag 3 oktober ontdek je de nieuwste trends, technologieën en best practices om klantervaringen te optimaliseren en jouw organisatie naar een hoger en slimmer niveau van klantcontact te tillen. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting.
image
image
Krein Bons stopt bij Lucardi vanwege gezondheid
[Nieuws] Ceo Krein Bons legt zijn taken neer bij juwelier Lucardi. De directeur kampt met de gevolgen van long covid.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.