Moederdag

3 years ago


Text only:

Veltem-Beisem, 2 mei 2015
Beste klant,
Op zondag 10 mei is het Moederdag. Moederdag moet voor alle mama's de mooiste dag van het jaar zijn. Misschie


Like
 

Veltem-Beisem, 2 mei 2015


Beste klant,

Klik op de foto voor meer info

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Moederdag moet voor alle mama's de mooiste dag van het jaar zijn. Misschien kunnen wij daarbij een handje helpen.


Op zaterdag 9 mei zijn wij open en kan je bij ons terecht voor een mamaverwenmoment. Als je voor mama op die dag een afspraak maakt, dan zorgen wij voor een warme welkom, een glas cava op het terras (als de zon mee wil) en een heerlijke massage. Je kan kiezen voor onze aroma, hot stone of Tibetaanse massage.


Dus, papa, als je samen met de kinderen mama wil verrassen, dan mag je nu niet aarzelen. Kies een massage, leg een afspraak vast en wij zorgen voor de rest.


En, mama, als je vermoedt dat papa nog wacht op inspiratie voor een verrassing, fluister hem dan misschien deze tip in. Hij zal dat niet erg vinden. En jij ongetwijfeld ook niet. :-)


Als 9 mei niet past, dan kan je ook kiezen voor een cadeaubon. Wij zorgen dan voor een uitgesteld, maar even ontspannend mamaverwenmoment.

Warme groeten,


Chris Van Meeuwen
0474 87 42 42
Klik hier om ons te e-mailen
Klik hier om onze website te bezoeken

Heeft iemand je deze nieuwsbrief doorgestuurd en wil je hem graag blijven ontvangen? Met de Abonneren-knop helemaal onderaan kan je je inschrijven.


Heb je vrienden die ook geïnteresseerd zijn in wat wij doen? Doe hun (en ons) dan een plezier en stuur deze nieuwsbrief door met de Doorsturen-knop.


©2015
La RiPoSa | Warotstraat 54 | 3020 Veltem-Beisem
Webversie
 
Abonneren
 
Doorsturen
 
Uitschrijven
 
 

Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company

 
 

Lariposa.be

Categories: Recipes Cooking | Eating | Beverage
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018