Bekijk deze mail in uw browser

 

B(l)oeiende Moederdag cadeautips

 

Zondag 12 mei is het Moederdag. In deze nieuwsbrief vind je inspiratie voor b(l)oeiende cadeaus waar zij blij van wordt! Want dat is immers waar het om gaat; een lief gebaar dat een lach op haar gezicht tovert. Denk aan een bloeiende kamerplant, een leuk bloemen arrangement, een High Tea of een mooi boeket!

 

Zijdeboeket op maat voor de liefste moeder

Zijdeboeket op maat voor de liefste moeder

Op zoek naar een uniek Moederdagcadeau? Ontdek onze prachtige zijde bloemen! We maken de zijdeboeketten graag op maat, perfect afgestemd op jouw wensen. Geef je moeder iets bijzonders en blijvends dit jaar - een persoonlijk zijdeboeket dat haar elke dag doet glimlachen. Laat haar zien hoeveel ze voor je betekent met een geschenk dat lang meegaat.

 

 

Snijbloemen boeket

Snijbloemen boeket

Ben jij meer een liefhebber van echte snijbloemen? Onze binderij maakt met liefde een prachtig naar wens gemaakt boeket voor jouw lieve moeder.

Cadeau pakketjes

Cadeau pakketjes

We hebben diverse leuke cadeau pakketjes met verschillende prijzen klaar staan. Met onder andere heerlijke geurkaarsen en amberblokjes.

Arrangementen

Arrangementen

In ons Groencentrum in Witmarsum vind je allerlei leuke arrangementen! Of jouw moeder nu van tuinieren houdt, groen in huis wil, of graag snijbloemen heeft, we hebben voor elk wat wils! Verras haar met iets speciaals van ons groencentrum.

Moederdag boeket met truffels

Moederdag boeket met truffels

Bestel nu gemakkelijk online een prachtig Moederdag boeket met 200gr heerlijke truffels van ons restaurant Puur eten en drinken.

 

Bestel hier

Aardbeienslof

Aardbeienslof

Of bestel jij voor Moederdag deze heerlijke aardbeienslof van ons restaurant Puur eten en drinken? Met de klassieke aardbeienslof zit je altijd goed!

 

Aardbeienslof bestellen

15 tuintips voor de maand mei

15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Witmarsum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.

 

Lees meer
11 tips voor een biodiverse tuin

11 tips voor een biodiverse tuin

Door klimaatverandering hebben we te maken met extreem hete en droge periodes, gevolgd door enorme plensbuien en hevige stormen. Ons tuincentrum in Witmarsum geeft 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

 

Lees meer
Mei: Maand van de bij

Mei: Maand van de bij

De maand mei staat in het teken van de bij! Maar liefst 80% van de gewassen is afhankelijk van de bij om goed te kunnen groeien. Hoe zorg je voor meer bijen in je tuin?

  • Maak ruimte voor nestelplaatsen, door bijvoorbeeld een insectenhotel te plaatsen.
  • Kies voor inheemse planten zoals Koninginnekruid, Duizendblad en Guldenroede.
  • Zorg voor een bloemrijke tuin in alle seizoenen, door verschillende bloeiperiodes met elkaar af te wisselen.
  • Neem altijd milieuvriendelijke maatregelen, vermijd het gebruik van chemische middelen.

 

Tip: Waarom klimplanten planten?

Tip: Waarom klimplanten planten?

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor biodiversiteit. Daarmee is ook de interesse in verticaal tuinieren gegroeid. Klimplanten zijn daar een essentieel onderdeel van. Waarom zijn deze zo belangrijk? Dat lees je hieronder!

  1. Ruimtebesparing: Klimplanten groeien verticaal, waardoor ze ideaal zijn voor kleine tuinen of patio's waar de ruimte beperkt is. Ze kunnen muren, hekken, pergola's en zelfs bomen gebruiken om omhoog te klimmen, waardoor ze optimaal gebruik maken van verticale ruimte. Voor kleine tuinen is dit ideaal, om tóch te genieten van een groene omgeving en de voordelen daarvan. 

  2. Decoratief: Klimplanten voegen textuur, kleur en leven toe aan verticale oppervlakken. Met een breed scala aan bloemen, bladeren en groeiwijzen maken ze een muur, schutting, of pergola, een stuk aantrekkelijker!

  3. Habitat voor dieren: Klimplanten trekken vaak vogels, vlinders en bijen aan, waardoor ze bijdragen aan de biodiversiteit in de tuin. Sommige soorten bieden ook nestplaatsen en voedselbronnen voor verschillende dieren.

 

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy