‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
levering

Snelle levering

bezorging

Gratis bezorging vanaf 50,-

retourneren

Gratis retourneren via PostNL*

JOUW CADEAU VOOR MOEDERDAG!

Heeft jouw moeder een actieve levensstijl? Dat is mooi! Het is tenslotte bijna Moederdag. Het moment om jouw sportieve moeder heerlijk in het zonnetje te zetten. 

Shop jouw cadeau voor Moederdag online of lokaal in één van onze SPORT 2000 winkels. Onze experts geven je graag advies! 

divider

ORIGINEEL & SPORTIEF

Zoek jij nog inspiratie voor een origineel cadeau voor Moederdag? Wij hebben een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Is jouw moeder een echte sportfanaat? Shop in ons uitgebreide hardloop- of fitness collectie! Liever iets anders, maar toch sportief? Bekijk dan eens onze stijlvolle sneakers en/of vrijetijds kleding.

divider

MOEDERDAG CADEAUTIP

Verras jouw moeder zondag met de SPORT 2000 Giftcard zodat jouw moeder zelf iets kan uitzoeken wat ze leuk vindt. Leuk om te geven en een feest om te krijgen! 

 
divider

WIN EEN 4-DAAGSE WANDELVAKANTIE VOOR 2 PERSONEN IN REGIO OBERÖSTERREICH, IN OOSTENRIJK

Is jouw moeder fanatiek wandelaar? Doe mee met onze winactie! Van 24 april t/m 29 mei 2023 maak jij kans op een 4-daagse reis voor 2 personen naar regio Oberösterreich, in Oostenrijk. Bij aankoop van een paar wandelschoenen of een backpack in een SPORT 2000 winkel hoef jij alleen maar jouw bon- of ordernummer in te vullen op ons online aanmeldformulier om kans te maken op deze reis!

 
Footer Logo

U ontvangt deze e-mail omdat u zich ingeschreven heeft voor de SPORT 2000 nieuwsbrief. De prijzen van artikelen in deze nieuwsbrief kunnen variëren. De weergegeven prijs op sport2000.nl is altijd de correcte prijs.

BeoordelingBeoordeling
Beoordeling

SPORT 2000 | K.v.K 09089168 | BTW NL804321206B01

Payment
Payment

Mijn profiel wijzigen    Privacy    Voorwaarden    Uitschrijven