Of is dat overdreven gedoe?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Volg deze tips op als je niet herkend wil worden als Nederlander op vakantie

Och, daar zijn de Hollanders weer. Nederlandse toeristen pik je er in het buitenland zo uit, en dat is niet altijd een voorrecht. Gelukkig kun je zelf volledig in de massa opgaan, als je deze wijze raad maar opvolgt.

 
 
Quest
 

Hoe werden de teksten in de Bijbel gebruikt door slavenhouders?

Er zijn vervelende praktijkvoorbeelden van slavenhouders die zich beroepen op de Bijbel. Er is een getuigenis uit de negentiende eeuw waarin een eigenaar een slavin afranselt en het Nieuwe Testament aanhaalt. Daarin staat dat een slaaf die weet wat zijn meester wil, maar het niet doet, veel slagen zal krijgen.

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Kankerbehandelingen op maat dankzij DNA-onderzoek

Kanker. Een ziekte die we het liefst zo snel mogelijk zouden uitbannen. Maar hoe precies? Door het DNA van de tumor te onderzoeken, komen we een stapje dichterbij dat antwoord. Zulk onderzoek brengt steeds meer afwijkingen in kaart waar een specifieke behandeling voor is.

M-NL-00000974

 
 
Quest
 

Winactie: een stoepplantpakket

Dit is waarom je van onkruid tussen de tegels zou moeten houden

Kijk eens tussen stoeptegels, langs muren en onderaan lantaarnpalen. Daar groeit een enorme variatie aan wilde planten: stoepplantjes! Als je er eenmaal op let, zie je ze overal. Dat is maar goed ook, want al dat groen tussen de tegels is hartstikke nuttig. 

 
 
Quest
 

Feit of fabel: je moet de oven voorverwarmen voordat je gaat bakken

Ieder huishouden heeft zijn eeuwige discussies. Wie heeft er gelijk? In 'Het Laatste Woord' zoekt Quest het uit. Deze keer: moet je de oven voorverwarmen voordat je hem gebruikt?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Maak je minder vitamine D aan als je zonnebrandcrème gebruikt?

Sommige mensen smeren zich nooit of zelden met zonnebrandcrème in, omdat ze bang zijn dat ze anders te weinig vitamine D aanmaken. Is die zorg terecht?