Of kom je thuis ook prima tot rust?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Alles wat je moet weten over mondkapjes

Wie met de trein reist zonder acceptabele gezichtsbedekking riskeert een boete van 95 euro. Maar mag je nou voor de heen- en terugreis hetzelfde kapje gebruiken? En is een tot mondkapje verknipte sok nou wel of niet goed genoeg? Dit makkelijke mondkapje mag in ieder geval.

 
 
Quest
 

Krijg je van oesters echt zin in seks?

Rokkenjager Giacomo Casanova (1725-1798) slokte oesters naar binnen als ontbijt, zo gaat het verhaal: twaalf stuks volgens de ene bron, wel vijftig volgens de andere. Want daar word je opgewonden van. Maar veranderden oesters je echt in een seksmachine?

 
 
Quest
 

Waarom staan er in sommige natuurgebieden bordjes met 'verboden toegang'?

Ben je lekker aan het struinen door de natuur, kom je ineens een bordje of hek tegen dat je de toegang ontzegt. Moet je je daaraan houden? Beter van wel, want je zou zomaar eens neergeschoten kunnen worden. Dit gebeurt er allemaal in de gebieden achter die bordjes.

 
 
Quest
 

Quest Psychologie viert feest!

Zin om jezelf beter te leren kennen? Of wil je je partner, vriend of collega eens langs de meetlat leggen? Omdat Quest Psychologie 10 jaar bestaat, krijg je bij de nieuwste editie een testboekje met 13 tests cadeau waarmee je meer over jezelf of een ander te weten komt. Sommige zijn serieus, andere kun je met een korrel zout nemen. Veel plezier!

 
 
Quest
 

Is vakantie goed voor je gezondheid?

De zomervakantie zal er voor veel mensen een beetje anders uitzien dan andere jaren. Maar gelukkig blijkt uit onderzoek dat je geen drie weken naar de tropen hoeft om uit te rusten. Is een weekje Terschelling net zo goed voor je?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Dit betekenen de afkortingen Andrélon, Aldi en Mora

Andrélon: een speciale Franse haarterm misschien? Nee hoor, het is een simpele samentrekking van de namen van de oprichters van een shampoofabriekje uit Bodegraven. Het echtpaar André en Lonneke. Veel bekende merknamen zijn eigenlijk een afkorting.