Wat gebeurt er dan?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Drie ongemakkelijke situaties die ontstaan tijdens flirten in de kroeg

Contact leggen in de kroeg is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wil graag flirten, maar ook niet als een engerd overkomen. Waarom voelt flirten tijdens het uitgaan soms zo ongemakkelijk? En hoe doe je het goed?

 
 
Quest
 

Mensen die zich verkleden durven meer

De Halloween-feestjes staan voor de deur. Of je nou gaat als personage uit Squid Game, graaf Dracula of Super Mario, een kostuum aantrekken is leuk. Wat gebeurt er met ons als we in gekke pakjes rondlopen?

 
 
Quest
 

Scoor nu de scheurkalenders van Quest

Ja ja, ook voor 2022 hebben we weer drie scheurkalenders voor je gemaakt: de Quest Scheurkalender (met 365 vragen & antwoorden), de Quest Historie Scheurkalender (met 365 bijzondere krantenberichten uit 1850-1950) én de Quest Junior Scheurkalender (vette pret voor 7- tot 12-jarigen). De scheurkalenders zijn verkrijgbaar vanaf € 14,99 of je ontvangt ze cadeau bij jouw favoriete Quest

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Welke speelfilms zijn er over de koloniale geschiedenis in Indonesië gemaakt?

'Nog geen handvol', vertelt Frank van Vree, hoogleraar geschiedenis van oorlog, conflict en herinnering aan de Universiteit van Amsterdam. En de films en series die er zijn, laten vaak ook nog een rooskleurig beeld van de koloniale geschiedenis zien. 

 
 
Quest
 

Is het beter om de winter- en zomertijd gewoon af te schaffen?

Er wordt al een aantal jaar flink gediscussieerd over het afschaffen van de winter- en zomertijd. Is het verzetten van de klok nuttig of eigenlijk vooral onhandig?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Moet je ’s ochtends je bed opmaken?

Tuurlijk, een strak opgemaakt bed ziet er netjes uit. Toch zijn er ook (honderdduizenden) redenen om je beddengoed met geen vinger aan te raken tussen opstaan en slapengaan.