18 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Mogelijk tóch uitstel emissievrije zones
[Nieuws] Voor ondernemers in grote binnensteden is het – enkele maanden voor de (eigenlijke) invoering van emissievrije zones – nog steeds niet duidelijk wanneer dit nu precies wordt ingevoerd. Den Haag blijft draaien.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ceo Boohoo neemt na vijf jaar afscheid
[Nieuws] John Lyttle, ceo van de Boohoo Group, neemt afscheid van de Britse modegigant. De groep is eigenaar van Debenhams, Karen Millen, Boohoo, BoohooMan en PrettyLittleThing. Voorlopig blijft Lyttle nog samenwerken met de raad van bestuur terwijl er naar een opvolger wordt gezocht.
twitter facebook linkedin
lees verder
Essentiële Whitepapers voor Succes in E-commerce
[Advertorial] Wil jij jjouw e-mailmarketing in slechts 20 minuten verbeteren? Download het E-mailmarketing Handboek van MailBlue, boordevol strategieën. Ontdek daarnaast de grootste groeivalkuilen voor bedrijven en leer van de ervaringen van Julia Veer, oprichter van Clay And Glow, in de Growth Generator. Tot slot, lees waarom steeds meer grote Nederlandse merken kiezen voor Shopify voor meer groei met minder complexiteit.
image
image
Brede steun voor streep door achteraf betalen in winkels
[Nieuws] Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat er een streep gaat door de invoering van achteraf betalen in de fysieke winkelstraat. Ook branchepartijen staan daarachter.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Colruyt’s slimme winkelwagen wordt getest voor groter publiek
[Nieuws] Supermarkt Colruyt gaat na een succesvolle test met een ‘smart cart’ deze testen bij een groter publiek.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wie zijn de grootste online verkopers van ons land?
[Advertorial] Hij is er weer: de Twinkle100! De redactie van Twinkle rangschikt jaarlijks de grootste webwinkels, in samenwerking met het Centre voor Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Wil jij weten welke webshops de meeste omzet hebben en wat hun ontwikkelingen zijn?
image
image
Consumentenbond wil dat ACM Babboe aanpakt
[Nieuws] De Consumentenbond heeft de Autoriteit Consument & Markt gevraagd om op te treden tegen bakfietsproducent Babboe. Volgens de bond is het bedrijf onder andere te traag met het uitvoeren van de terugroepactie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
Zalando lanceert verbeterde virtuele paskamer
[Nieuws] Fashionplatform Zalando heeft in samenwerking met het merk Levi’s een nieuwe virtuele paskamer gelanceerd. Klanten kunnen een 3D-model creëren op basis van hun eigen lichaamsafmetingen, wat zorgt voor een nog preciezere weergave van hoe de kleding valt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.