SnowWorld is voornemens om haar pistes op 1 juli te heropenen. Vanaf dat moment kunnen wintersporters ook weer ski- of snowboardlessen volgen. Deze zijn dan ook vanaf nu te boeken! De afgelopen weken realiseerde SnowWorld een compleet nieuw sneeuwdek op alle pistes en werden vervroegd onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. SnowWorld zal werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en trof uitvoerige maatregelen om haar gasten zo veilig mogelijk te laten genieten van wintersport in eigen land. Om drukte te voorkomen, moeten gasten vooraf een tijdstip reserveren via de website, dit kan vanaf volgende week, houd onze website en social media in de gaten!
Een vakantie in het buitenland is waarschijnlijk niet mogelijk dit jaar. Toch heeft SnowWorld meerdere opties zodat jouw kinderen lekker buiten kunnen spelen. Van een eendaags kinderfeestje tot een week vol sport, spel en plezier waarbij vele vriendjes worden gemaakt.
Snow- en Adventure camps
SnowWorld biedt tijdens de schoolvakantie dé ideale oplossing voor werkende ouders!

De Snowcamps staan volledig in het teken van sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw! Dit 5-daagse camp is voor kids die het liefst de hele dag doorbrengen in de sneeuw ook al is het zomer. 

NIEUW: Is jouw kind liever buiten? Dan is het Adventure Camp absoluut een onvergetelijke ervaring! Dit camp staat in het teken van klimmen, klauteren en nog veel meer avontuurlijke en sportieve activiteiten lekker in de buitenlucht.

Bekijk hier de camps
Kinderfeestje
Ben jij binnenkort jarig en op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Cooler dan bij SnowWorld wordt het niet! Vier jouw verjaardag met al je vriendjes in de sneeuw of kies juist voor één van onze avontuurlijke outdoor activiteiten.
Bekijk hier de kinderfeestjes
Skiles en snowboardles voor iedereen!
Reserveer alvast jouw ski of snowboardles! Wij bieden verschillende cursussen aan op elk niveau. Onze gediplomeerde instructeurs voor zowel skiën als snowboarden helpen je perfect op weg, of zorgen ervoor dat jij je techniek verbetert. Skiën en snowboarden wordt zo pas écht leuk! 
Boek hier jouw les!

De final sale bij Duijvestein Winterstore is begonnen: je krijgt nu -60% op ALLE wintersportkleding en -50% op ALLE ski’s en snowboards (collectie 19/20)! Tóch nog een fijne afsluiting van het wintersportseizoen… 

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Bij Duijvestein Winterstore kun je nu op afspraak shoppen! Je kan een afspraak inplannen met een adviseur in één van de winkels in Den Haag, Landgraaf en Zoetermeer om zo tóch de persoonlijke service te krijgen die je van Duijvestein gewend bent.

Op hun website vind je alle informatie.

DUIJVESTEIN ZOETERMEER OPEN
Wist je dat Duijvestein Winterstore in Zoetermeer gewoon dagelijks geopend is? Je kan bij Duijvestein van maandag t/m zondag komen shoppen van 12.00-17.00 uur. Op hun website vind je alle informatie over de maatregels die er genomen zijn om het voor iedereen veilig te houden.

Bekijk hier de sale
BNR Nieuwsradio wilde met eigen ogen zien hoe SnowWorld is omgegaan met de sluiting dus kwamen zij langs!
Tijdens het bezoek vertelt onze CEO onder andere:
  • Dat we de sneeuw niet hebben laten smelten omwille van een energie neutrale opstart
  • Dat we de tijd nuttig hebben gebruikt door schoon te maken en te schilderen
  • Dat we ons hebben voorbereid op de heropening door strakke protocollen, looproutes en capaciteitsdosering;
  • Zo konden de outdoor activiteiten, de restaurants en de terrassen weer open en hopen we de activiteiten op de sneeuw ook binnenkort te hervatten.

Ontdek de boeken die iedere fan van sneeuw, wintersport, alpen en andere vrolijke avonturen in de koude moet kennen. Nu het winterseizoen achter de rug is betekent niet dat wij moet stoppen met fantaseren over onze grootste hobby: ski en/of snowboarden. Niet alleen in de winter is het fijn om een winterboek te lezen, maar ook in het zonnetje is dit een echte aanrader! Om deze reden is er een blog geschreven waarbij de tien beste winterboeken voor jou op een rijtje zijn gezet. 

Bekijk hier de blog
Copyright © 2020 SnowWorld. Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze e-mail, omdat je, je op een eerder moment hebt aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief.

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email