bekijk webversie
Nieuwsbrief gemeente Ermelo
woensdag 1 november 2023
Beste lezer,

In deze nieuwsbrief leest u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Met vriendelijke groet,

Team communicatie
Gemeente Ermelo
Lijn
In deze nieuwsbrief
Lijn
Extra raadsvergadering over windpark Horst en Telgt
Op maandag 6 november 2023 om 19.00 uur is in de raadzaal van het Huis van Ermelo een extra raadsvergadering over het windpark in Horst en Telgt. De provincie heeft naar aanleiding van de moties van de gemeenteraad aangeboden om haar besluit over het windpark toe te lichten. Het is een openbare vergadering zonder mogelijkheid tot inspreken. De bijeenkomst is te volgen via www.ermelo.nl/kijkmee
Mogelijke locatie voor opvang vluchtelingen
Eerder dit jaar hebben 40 inwoners suggesties aangeleverd voor geschikte locaties voor de opvang van circa 100 vluchtelingen voor een periode van 5 jaar. Na het zorgvuldig bekijken van de opties blijft er 1 mogelijke locatie, aan de Buitenbrinkweg, over. De gemeenteraad buigt zich over het voorstel om deze locatie verder te onderzoeken.
Meer informatie
Doe mee voor een gezonde leefomgeving voor jongeren
Bent u een ouder van een kind tussen 12 en 18 jaar en wilt u meedoen aan een onderzoek om te zorgen voor een gezonde leefomgeving voor jongeren? Het programma 'Opgroeien in een kansrijke Omgeving' (OKO) is bedoeld om te voorkomen dat ze alcohol of drugs gaan gebruiken of gaan roken. Meld u aan voor een interview om dit programma beter te kunnen uitvoeren!
Meer informatie en aanmelden>
Berichten over uw buurt
Besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving kunnen van invloed zijn op uw woonomgeving. De gemeente en andere overheidsorganisaties publiceren deze besluiten op Berichten over uw buurt.

Automatisch op de hoogte blijven van berichten over uw buurt? Meld u aan voor de e-mailservice.
06
NOV
Commissie omgevingskwaliteit
De vergadering is van 08.30 tot 12.00 uur in het Huis van Ermelo, zaal Telgt. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Bel dan met de gemeente via (0341) 56 73 21. Bekijk de agenda (vanaf 3 november)
08
NOV
Spreekuur burgemeester
De burgemeester houdt twee keer per maand spreekuur, op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Wilt u met hem in gesprek? Wij plannen graag een gesprek van tien minuten voor u in
Gemeentehuis
Raadhuisplein 2
3851 NT Ermelo

Postbus 500
3850 AM Ermelo
Contact
Telefoon 0341 56 73 21
Email gemeente@ermelo.nl
Website www.ermelo.nl
Volg ons op
Facebook X LinkedIn Instagram
Afmelden nieuwsbrief
Gegevens wijzigen