Nieuwsbrief van 16-05-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Kennisprogramma: de sessies in het Praktijktheater

Het Praktijktheater op Renovatie & Transformatie staat van 23 tot en met 25 mei bol van de dagelijkse praktische sessies verzorgd door standhouders Zehnder, elk® groep, URETEK Benelux, Inventum Technologies, Nebest en het Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming.
Lees verder    

Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument 

Het binnenbrengen van daglicht in historische gebouwen kan een uitdaging zijn, maar onze daglichtoplossingen bieden de perfecte oplossing voor het brengen van meer natuurlijk licht in uw monumentale pand. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Lichtgewicht LEWIS® geluidsisolerende vloer biedt de oplossing bij renovatie

Bij renovatie en transformatie van oudere panden met houten vloeren is het voor ontwerpers een uitdaging om vloerconstructies te laten voldoen aan de huidige eisen voor geluidsisolatie. Voor vloerconstructies geldt: hoe zwaarder de constructie, des te hoger de geluidisolatie zal zijn (massawet).  
Lees verder   Vraag informatie aan

Vloerisolatie, nog belangrijker dan gedacht

Lange tijd werd gedacht dat het niet belangrijk is waar je begint met isoleren. Dit is een groot misverstand. Het staat vast dat je moet beginnen bij de vloer. ‘Wanneer de vloer als laatste wordt geïsoleerd zullen vocht en schimmels zich daar concentreren aangezien de vloer dan de koudste (en vochtigste) plek is’, aldus TKI Urban Energy. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP