Nieuwsbrief van 11-2-21 6:30:09
Online bekijken

Ga voor veiligheid en gemak

Een deur is maar gewoon een deur, tot je last hebt van geluid!

Geluidsisolatie is cruciaal voor de gezondheid, het welzijn en de concentratie van mensen in hun woon- en werkomgeving. De verstedelijking neemt verder toe, we gaan meer thuiswerken, de bouwopgave is enorm, de drukte in steden stijgt waarmee de (geluids)druk op de schaarse ruimte verder toeneemt.

Snelheid en gebruiksgemak in één

Met de komst van de Slidio schuifwand verzekert Espero, marktleider in de Benelux op het gebied van mobiele wandsystemen, zich van een nieuw product met een nog hoger gebruiksgemak. De schuifwand, verkrijgbaar met zowel glas als andere afwerkingen, stel je namelijk met slechts één handeling op. Ideaal, want daardoor houd je tijd en ruimte over.

Rockpanel Woods - duurzaam alternatief voor houten gevel

Gebruik als gevelbekleding de natuurlijke signatuur van Rockpanel Woods. De gevelpanelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Rockpanel Woods combineert de eigenschappen van hout en steen tot een uniek product: de authentieke uitstraling en verwerkbaarheid van hout met duurzaamheid van steen. Zeer onderhoudsarm, kleurvast en brandveilig.

Het doel is permanente veiligheid

De bekende vloerfabrikant Forbo introduceerde onlangs een nieuwe collectie geleidende vloeren, genaamd Sphera SD/EC. Dit is een banencollectie die speciaal bedoeld is voor toepassing in kritische en gevoelige ruimtes in onder meer de zorgsector. Experts Piet Looijen en René Treffers vertellen over de eigenschappen van deze en andere Electro Static Discharge (ESD)-vloeren van Forbo.

Onopvallende vloerluiken

Een veilig beloopbare, volledig benutbare vloer, waarin heel onopvallend een vloerluik naar kelder of ondergelegen woonverdieping schuilgaat? De ambachtelijk vervaardigde maatwerk vloerluiken van Linfi worden voor elk project speciaal vervaardigd, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en volledig voldoend aan het Bouwbesluit. Er kan gekozen worden uit een "standaard verborgen luik" of een "extra verborgen luik".

Emco Royal schoonloopzone

De Emco Royal schoonloopzone is sterk en functioneel en heeft een representatieve uitstraling. Hij is gemaakt van speciaal ontwikkelde nylon garens, die 3 x meer vocht absorberen dan een standaard schoonloopzone. Dit reduceert de schoonmaakkosten aanzienlijk. De Emco Royal schoonloopzone bestaat uit getuft velours met een poolgewicht van 1400 g/m² voor toepassingen met een intensieve belasting.

NBD E-Magazine: BENG en isolatie

Er is een nieuwe maatstaf voor energiezuinigheid: BENG. Waar de EPC één dimensieloos getal was, bestaat de BENG uit drie indicatoren, plus nog de TOjuli. Dat klinkt allemaal heel ingewikkeld. Dat is het ook, maar het is ook een verbetering ten opzichte van de oude EPC.
 
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.