FietsActief wijst je de weg
 

YouTuber Sergii Gordieiev, beter bekend als The Q maakt de gekste fietsen. Zo bouwde hij een fiets met cirkelzagen als wielen, verving hij banden door pvc-buizen en plaatste hij schoenen op stokken op de plek waar de wielen horen te zitten. Ook zijn nieuwste creatie is een bizar gezicht, maar werkt perfect...

FietsActief
5x fietsen
Auvergne-Rhône-Alpes

In de Auvergne-Rhône-Alpes is volop te ontdekken. En het is er zeker niet allemaal bergop! Volg de rivier, vergaap je aan lavendelvelden, ga langs bij de wijnmakers en vul je reserves aan in een traditioneel restaurantje. 

FietsActief
Cannondale Tesoro Neo X
'Lekker breed inzetbaar'

In iedere editie van FietsActief test technisch redacteur Menno Grootjans in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Deze keer de Cannondale Tesoro Neo X e-bike: 'Het fietscomfort is hoog, dankzij een zadelpen met parallellogramvering'.

FietsActief
Mooie foto's maken
Zo doe je dat

Lekker oefenen: daar begint het mee. Veel foto's maken, alleen de beste bewaren en bekijken waarom die wel gelukt zijn. En ook: deze 8 basistips toepassen, want die helpen bij het maken van mooie foto's onderweg. 

FietsActief
Goed bewaard geheim
Fietsen in Bretagne

Onder fietsers is Bretagne een goed bewaard geheim. Er zijn acht langeafstandsroutes, kriskras langs de kust en door het groene achterland. Ga buiten het hoogseizoen, dan heb je het unieke landschap helemaal voor jou alleen! #ExploreFrance
Beeld: Hello Travelers

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden