Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

wij vinden de mooiste aanbiedingen

Black Fietsday

Er is geen ontkomen aan, Black Friday. Ook op wielergebied vallen er flinke kortingen te scoren als je een beetje scherp bent. Fietstrainers van Wahoo en Tacx met dikke korting, Garmin fietscomputers voor een habbekrats. Mavic spullen met 60% korting. De nieuwe Rapha collectie met soms wel 40% korting, schoenen, winterhandschoenen, brillen, het kan niet op. 

Om je te helpen vind je op onze site een verzamelartikel met de beste aanbiedingen die we tegenkomen op het wereldwijde web.

Fiets

Vifit Sport lanceert Energy range!

Ontvang 25% korting op jouw bestelling

Vifit Sport, bekend van hun partnership met Team LottoNL-Jumbo, heeft hun nieuwe Energy range gelanceerd! Die zijn te verkrijgen in de vorm van gels (met en zonder cafeïne) en repen. Je hebt er wellicht al eentje gezien of geprobeerd, bij Fiets 9 kreeg je als abonnee een gratis sample toegestuurd.

Als volger van Fiets krijg je nu 25% korting op je bestelling bij Vifit Sport. Gebruik hiervoor de kortingscode ENERGYFIETS in je winkelmand.

Fiets

Ga goed voorbereid op pad

NIEUW: De KNWU Fietsverzekering

Kingpolis heeft samen met de KNWU dé fietsverzekering ontwikkeld die inspeelt op jouw behoefte om je racefiets, mountainbike, BMX of handbike goed te verzekeren tegen (wedstrijd)schade.

Meer informatie over de KNWU fietsverzekering, je lidmaatschap en de voorwaarden over de basisdekking en extra verzekeringen vind je op de website

Fiets

Italiaanse crosser

Review: Carrera CX Disc

Italianen en de cross. Niet echt een perfecte match. Coureurs als Pontoni, Franzoi en Fontana spreken nog wel tot de verbeelding, maar vallen toch in het niet vergeleken met wat er aan talent in België en Nederland rondcrosst. Geldt dit nu ook voor Italiaanse crossfietsen? We keken wat deze glanzend zwart/rood/witte Carrera kan. Doordat Salden alles zelf inkoopt en monteert kan de CX voor een redelijk scherpe prijs aangeboden worden.

Hoge korting bij Fiets

Scoor jouw Black Friday deal!

Heb jij jouw Black Friday al gescoord? Je krijgt nu maar liefst 50% korting op een abonnement op Fiets of één van onze andere titels. Kies nu voor een jaar lang Fiets voor slechts €42,50! 

Fiets
Fiets

minder Nederlanders

Team Sunweb compleet voor 2019

Tom Dumoulin weet wie zijn 24 ploeggenoten voor het wielerseizoen 2019 zijn. De Limburger zag belangrijke knechten als Laurens ten Dam en Simon Geschke vertrekken en krijgt volgend jaar gezelschap van negen nieuwe renners. Sunweb telt in 2019 nog maar zeven renners met de Nederlandse nationaliteit. Nieuwkomers zijn Nicholas Roche, Jan Bakelants, Robert Power, Asjborn Kragh Andersen, Casper Pedersen, Cees Bol en drie renners uit de eigen opleiding: Joris Nieuwenhuis, Max Kanter en Marc Hirschi.

Fiets

Drie-Passenronde

Flexenpas, Faschinajoch, Hochtannbergpas

Mocht je al plannen voor je volgende fietsvakantie willen maken, misschien is dit iets. De Drie-Passenronde in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg is er eentje voor de bucketlist. Bas van der Wurf en zijn vriendin konden ‘m na vorige zomer op hun lijstje afvinken als ‘gedaan’. Ondanks veel regen vermaakten zij zich prima. In het reisverslag vind je gelukkig ook veel zonnige foto's.

Fiets

Van Nicholas

Boreas SE getest

SE staat doorgaans voor Special Edition. En Boreas is de Griekse god van de noordenwind. Dat komt goed uit: Van Nicholas resideert tegenwoordig in Heerenveen, toch voor de meesten van ons behoorlijk noordelijk gelegen. Van Nicholas omschrijft de Boreas met ’comfort, snelheid en een op maat gemaakte voorvork komen samen in een bliksemsnelle titanium racer die ruw terrein gladstrijkt, zodat jij langer door kunt gaan’. Wij testen of ie dat een beetje waarmaakt

Fiets

Beginnen met veldrijden

Werken aan techniek

In Michaels eerste blog kon je lezen dat hij is begonnen met veldrijden. Zonder ervaring is hij de crosser opgestapt en zal hij de komende maanden uitzoeken hoe je een veldrijder wordt. De afgelopen weken heeft hij aan zijn techniek gewerkt en weer het een en ander geleerd, dat lees je allemaal in zijn tweede blog. Met tips over bandenspanning, goede schoenen en pedaalkeuze. 

Fiets

Advertorial

Fiets Onderhoud & Reparatiegids

Het seizoen is ten einde en de fiets gaat weer naar zolder. Tijd om de Onderhoud & Reparatiegids in huis te halen.

Hierin lees je alles wat je moet weten over het onderhoud aan je karretje. Aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen vind je in deze gids precies hoe je remmen ontlucht, wielen tubeless maakt of je ketting schoonmaakt. Een echte musthave!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer