Een kerstcadeau voor alle lezers van De Morgen

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Dag ,

 

De Morgen trakteert al haar lezers op een schitterend kerstcadeau: een Telenet Play More waardebon. Zo kijkt u gratis naar filmtoppers als Deadpool, Room, Spotlight, The Revenant … Maar ook topreeksen als het misdaadverhaal Gomorra, het nieuwe meesterwerk The Young Pope of de geniale scifireeks Westworld.

Meer info »
 

Vergevingsgezindheid is een talent dat weinigen bezitten. In de extra bijlage ‘De Verzoening’ brengt De Morgen mensen met tegengestelde visies samen voor een goed gesprek. Samen gaan zij dieper in op de inzichten van 2016. Verzoening is ook aanvaarding. Daarom vertellen mensen hoe ze zich verzoenen met een tegenslag.

Ontdek de bijlage »
Tegengestelden trekken elkaar aan.<br />Tegengestelde meningen ook?

Tegengestelden trekken elkaar aan.
Tegengestelde meningen ook?

Kan een politicus de kloof dichten met een tegenstander? Kan een Brit zich verzoenen met de breuk met Europa? En kan iemand zich verzoenen met zijn pijnlijk verleden? Meer dan voldoende gespreksstof voor boeiende en misschien zelfs helende gesprekken.

Lees meer »

Zand erover?

“U duwt de vluchtelingen terug in zee”, verweet de Griekse minister Mouzalas Theo Francken. Zij schudden elkaar nu de hand. Alzheimer specialiste Christine Van Broeckhoven verzoent zich met haar pijnlijk verleden. En minister Koen Geens sluit vrede met de betogende vakbond die de hal van zijn kabinet kort en klein sloeg.

Lees meer »
Zand erover?
 

Dit bericht is automatisch verzonden naar 1F0134D18A@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2016 DeMorgen, alle rechten voorbehouden
Afmelden