Morgen beginnen we! Week van de Afvaller 2017

2 years ago


Text only:Klik hier om deze e-mail in je browser te bekijkenBeste JohnMorgen is het zover! Dan begint de Week van de afvaller!Inmiddels is 2017 een maandje oud en houdt jij enthousiast je SmartPoints bij, verdien je dagelijks wat ActivPoints en heb je zonder moeite die hardnekkige snoepverslaving achter je gelaten.Herkenbaar? Nee, natuurlijk niet!Laten we eerlijk zijn: het is heel goed dat je de stap hebt gezet naar een gezondere levensstijl maar afslanken gaat niet altijd over rozen, toch?


#DaretoShareHoe fijn zou het zijn als we hier eerlijk over kunnen zijn? Geen taboes, geen scheve gezichten. Het delen van jouw persoonlijke anekdotes en het lezen van andermans ervaringen die meer stroken met de realiteit, zullen je ook helpen om bewust gezond te leven.


Deelnemen?Doe daarom mee met de Week van de afvaller! Meld je nu alvast aan voor het Facebook event of deel een selfie met jouw #MyGuiltyPleasureHet Weight Watchers team doet mee, jij ook?


Registreren | Uitschrijven |
E-mail instellingen
| Privacy Policy
Je bent aangemeld als B13E0C273E@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden. Weight Watchers en SmartPoints® zijn merken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door WeightWatchers.com/nl B.V.en Weight Watchers Netherlands B.V.
WeightWatchers.com/nl B.V. | Bijster 12, 4817 HX Breda

Weightwatchers.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019