Morgen op het Malieveld in Den Haag. Om 12:00 uur. Dan komen we in actie tegen alles wat ons de afgelopen anderhalf jaar is opgedrongen onder het mom van de "volksgezondheid".
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

Morgen rond het middaguur verzamelen we op het Malieveld voor een massale demonstratie. Tegen de QR-codes, lockdowns, verplichte "vaccins" en al het andere wat Nederland de afgelopen anderhalf jaar is opgedrongen onder het mom van de "volksgezondheid". Steeds meer mensen zien dat het verhaal niet klopt, dat de logica ontbreekt en dat elke belofte over een "uitweg" wordt gebroken. Dit stopt niet vanzelf: we moeten in actie komen. Laat dus morgen van je horen! En kom met zoveel mogelijk vrienden, familie en collega's!

 

DATUM: ZONDAG 7 NOVEMBER

TIJD: 12:00 UUR

MALIEVELD, DEN HAAG

KOM OOK!
Word lid

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden