BERICHT VAN ROBERT

Beste vrijheidsstrijders,
 
Morgen is voor ons hier een bijzondere dag. We hebben dan onze 600ste uitzending.

Vier jaar geleden zijn we begonnen met deze show en dat betekent dat we er gemiddeld 150 per jaar hebben gedaan, wat bijzonder is om dit bereikt te hebben met een klein team en zonder enige financiële support van adverteerders of grote mediabedrijven.

Ik ben heel trots voor mezelf en op mijn mensen en ook zeer dankbaar natuurlijk, want we hebben het alleen maar dankzij jullie donaties kunnen doen. Dat is geweldig en heeft ons door die loodzware coronatijd geloodst, waarin ik denk dat wij met z'n allen heel goed werk hebben verricht.

Dus morgen is het de 600ste. En ik ben een uitzending aan het voorbereiden van wat ik nou in de afgelopen vier jaar geleerd heb. En waarin ik misschien van mening ben veranderd. Of waar ik nieuwe inzichten over heb gecreëerd. Daarom geheel vrijblijvend roep ik jullie op om met mij te delen wat jullie de afgelopen vier jaar hebben geleerd. En of jullie anders zijn gaan kijken naar dingen.

De "gecreëerde wereld" is natuurlijk enorm veranderd. En wie had dat vier jaar geleden kunnen bedenken? Dat we gewoon vastgezet werden, met een waterkanon van straat werden geschoten omdat we opkwamen voor onze vrijheden, dat er medische tirannie plaatsvond, dat we puur fascisme hebben meegemaakt, dat we concentratiekampen hebben opgebouwd zien worden in Australië, het is niet te geloven.

Wat hebben jullie de afgelopen vier jaar geleerd? Dan deel ik morgen mijn ervaringen en ook een aantal van jullie. Geheel vrijblijvend kun je me mailen op robert@jensen.nl.

Geniet van je zondagavond en dank voor jullie steun. We spreken elkaar bij de 600ste uitzending!

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven