Morgen verloten we boeken! Bij een Facebook live uitzending.

2 years ago


Text only:

Leren over succesvol lanceren Leren over succesvol lanceren Bekijk de webversie Welmoet Babeliowsky's nieuwsbrief over nieuwsbrieven en productlancering 5 Gratis weggevers vandaag nog bestellen

Beste John,

Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik bezig met het schrijven van een boek over hoe je de lancering van je diensten goed kunt laten slagen. Naast het schrijven begeleid ik allerlei lanceringen van klanten en door die combinatie heb ik het eerlijk gezegd nog nooit zo druk gehad als nu.

Ondertussen wil ik je wijzen op het volgende.

Op 30 juni, morgen dus, om 9.00 uur onthullen we de covers van de eerste vijf Experttips boeken. Dat doen we tijdens een Facebook live uitzending met Daisy, Hugo, Nicky, Petra en ikzelf. Tijdens deze uitzending verloten we vijf boeken! Wil je kans maken op een boek? Schrijf je dan in door op onderstaande knop te klikken.

>> Ja, ik wil kans maken op een Experttips boek <<

Onder de inschrijvers verloten alle vijf de experts in de uitzending één boek.  Daarnaast delen ze uiteraard hun beste tips in de uitzending. Ben jij er ook live bij? Je kunt de uitzending live volgen via Facebook, dus gewoon vanaf je pc of telefoon. Als je live aanwezig bent, kun je vragen stellen aan de auteurs!

En het wordt nog gekker...  Van 1 juli t/m 16 september verloten we elke vrijdag één Experttips boek. Dit zijn de boeken-naast de mijne- die we verloten:  

• Hugo Bakker - Experttips voor kennis verkopen online

• Nicky Corts-van Raam - Experttips voor free publicity

• Petra Fehring - Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent

• Daisy Goddijn - Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven

Klik op deze knop en laat je naam en adres achter om kans te maken op de Experttips boeken.  Elke vrijdag wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Expertboek. Schrijf je snel in, dan maak jij ook kans op een boek! 

Ik hoop dat je er morgen bij bent!

Welmoet Babeliowsky

Welmoet Babeliowsky: 'Wanneer je iets groots wilt neerzetten in de wereld, moet je groots lanceren'     

Welmoet Babeliowsky is mede-eigenaar van Autorespond (sinds 2007) en oprichter van Succesvolle Productlancering (2016).


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent bij Autorespond of omdat je jezelf hebt aangemeld voor de nieuwsbrief met tips, demo of een whitepaper.

Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam

mijn gegevens wijzigen

Afmelden

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018