Welkom bij de nieuwsbrief van MOTOR.nl, de motorsite van Nederland.
moto73 Border
MOTO73

VANUIT HET NIETS KOMT YAMAHA MET TWEE NIEUWE MODELLEN

Even keken we heel verbaasd op toen het persbericht van Yamaha in onze mailbox landde. Een nieuwe XSR700 en XSR900? Daar hadden we niets over gehoord op de Eicma. Even verder lezen dan je neus lang is helpt. Het gaat namelijk om de speciale…

MOTO73

OOK NIEUWE TRIUMPHS OP KOMST

Onlangs slingerde Triumph een video - een hoop rook en herrie incluis - op het wereldwijde web om ons te verwittigen van de aanstaande nieuwe hooligan bike. Nu is er een tweede video en die laat exact zien wat er op 5 februari te gebeuren staat.

MOTO73

Advertorial

START HET MOTORSEIZOEN OP MOTORBEURS UTRECHT

Van 22 tot en met 25 februari is het weer tijd voor het grootste motorevent van Nederland: MOTORbeurs Utrecht. Die beurs vormt voor jou en vele andere motorrijders de start van het motorseizoen 2018. In de Jaarbeurs in Utrecht vind je werkelijk ALLES voor jouw passie.

MOTO73

Advertorial

MOOSE RACING – REUSACHTIG

Motorrijden. Het lijkt zo’n simpel woord of concept, maar het betekent zoveel meer voor Moose Racing. Elke rijder heeft zijn eigen motivatie. Moose Racing wordt elke dag gedreven om je een ongeëvenaard assortiment kleding, onderdelen en accessoires te bieden.

DE NIEUWE MOTO73 IS UIT!

- Heel veel introducties: de eerste meters met de Yamaha MT-09SP, de Husqvarna TE250i en TE300i, de Triumph Bonneville Speedmaster en de Harley-Davidson Sport Glide.
- Dakar-dagboek: Jurgen van den Goorbergh en Mirjam Pol.
- Techniek: Brembo Stylema
- Detailing: poetsen voor gevorderden
- En veel meer!

MOTO73
MOTO73

BIZARRE HELMPLICHT AANSTAANDE VOOR KINDEREN IN AMERIKA

Wie vroeger een brommertje had, kent vast het verschrikkelijke gevoel nog wel om te rijden zonder helm. Een bak herrie, kleine vliegjes die aanvoelen als bakstenen en dat knagende gevoel dat het nu echt niet mis moet gaan. Leuk hoor. In Amerika denken ze daar heel anders over. Of toch niet…

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer