Beste relatie

MSC Seaside is het eerste schip in de vloot van MSC Cruises dat is gedoopt in Miami. Vanaf december 2017 vaart de MSC Seaside in de Caribbean. MSC Seaview is het jongere zusje van de Seaside en werd in juni jl. in Genua gedoopt. Beide schepen zijn gemaakt om de zon achterna te reizen…

MSC Seaside & MSC Seaview bieden een unieke cruise-ervaring welke in verbinding staat met de zee. De publieke ruimtes buiten en binnen sluiten nauw op elkaar aan. Een unieke boulevard om het 323 meter lange schip is voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. De panoramische liften bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee.

Hutten
Alle typen hutten zijn aanwezig en er is zelfs een mogelijkheid om Super Familie hutten naast elkaar te reserveren met een maximale bezetting van 10 personen. Deze bestaan uit maar liefst 3 hutten. Ideaal dus voor grote gezinnen of groepen vrienden.

facebook post MSC Seaview

Entertainment
Het eerste interactieve `Aqua Park` op zee zal veel plezier bieden en is voor elke leeftijd-generatie een sensatie. De hoogtepunten zijn: `Slideboarding` – een glijbaan met een interactieve video game; `Aqua Tubes` – een hoge energie-competitieve race met wendingen en druppels. Daarnaast is de `Adventure Trail` een reeks van uitdagende routes in de touwen om van het uitzicht op de oceaan te genieten.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 2 bijzondere cruises met de MSC Seaview en de MSC Seaside. Het gehele overzicht van MSC Cruises kunt u met de handige link hieronder bekijken.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Het HCC-team, uw cruisespecialisten

Cruise overzicht alle MSC Cruises
Caribbean Cruise
inclusief vliegreis, hotel en transfers
Vaar mee met de splinternieuwe MSC Seaside en ontdek de Caribbean op het moderne MSC schip. U vaart vanaf Miami naar San Juan op Puerto Rico waar u bijvoorbeeld kunt ontdekken hoe de rum wordt gestookt. Ontdek het sfeervolle St. Thomas en proef de Nederlandse en de Franse sfeer op St. Maarten.
Boek online
Reisduur:8 dagen Middellandse Zee

Tijdens deze prachtige cruise op het nieuwste MSC schip, MSC Seaview, vertrekt u vanuit Marseille voor een 8 daagse cruise.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Pompei vanuit Napels. Geniet van het mooie eiland Malta, met de verrassend leuke hoofdstad La Valetta. Als afsluiter heeft u een volledige dag in het heerlijke Barcelona en de kans om deze wereldstad uitgebreid te ontdekken.

Boek online
Ontdek de MSC Seaside (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden voor nieuwsbrief
Privacy beleid
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens