Lieve dierenvriend,

Mag ik je voorstellen aan de 15-jarige Mukthar, de lieveling van alle dierverzorgers bij the City of Dogs in Oekraïne? 

Vanaf nu kan je via House of Animals adoptieouder op afstand worden van Mukthar. Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de oorlogsdieren in Oekraïne. . Dankzij jouw steun kan het asiel waar jouw dier woont voeding, medicatie en huisvesting financieren. Daarnaast ontvang je een leuk adoptiepakket

Adopteer Mukthar

Mukthar - de geliefde opa 

Tien jaar geleden kwam Mukthar binnen bij City of Dogs nadat hij in zorgwekkende toestand was gevonden op een industrieterrein. Hij was er zeer slecht aan toe: ondervoed, verzwakt en met een grote tumor. Na intensieve behandeling is Mukthar hersteld. Maar nu op hoge leeftijd heeft hij last van kwaaltjes waarvoor medicatie nodig is.

City of Dogs ligt in Mykolaiv, heel dicht bij de frontlinie. Net als veel andere honden bij de opvang heeft ook Mukthar last van de oorlog. Hij is bang tijdens de dagelijkse bombardementen, schokgolven en het geluid van luchtalarmen en sirenes. Zijn verzorgers nemen hem dan dicht bij zich en bieden troost.

Dat Mukthar stiekem favoriet is in de opvang is geen wonder: de hond is ontzettend lief en altijd rustig. En... wat heeft hij prachtige ogen! Zijn favoriete plekje is een bank in een rustige hoek van de opvang. Hij houdt van wandelingen en is volgens zijn verzorgers een hele slimme hond die altijd alles doorheeft!

The City of Dogs - Mykolaiv

The City of Dogs in de stad Mykolaiv zorgt met veel liefde voor meer dan 170 honden, 20 katten en twee schapen. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. Mukthar is hier in goede handen!

Adoptiebedrag

Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Mukthar. Adopteer Mukthar nu voor slechts €9,- per maand.

Adopteer Mukthar

Lieve groeten,

Karen Soeters

Founder House of Animals