We hebben weer een lekker volle nieuwsbrief, dus hier een extra leestip: ga met ons mee op safari door Designer Outlet Roermond.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Families Kat en Van Deursen, en investeringsfonds Marcel Boekhoorn willen Hotels van Oranje kopen

Al jaren is het worstelen geblazen aan de Noordwijkse boulevard, maar nu chiet een consortium te hulp. De Hotels van Oranje worden gekocht door de bedrijven van de familie Kat (van DekaMarkt), Ramphastos (met grootaandeelhouder Marcel Boekhoorn) en de familie Van Deursen (van de winkelketen Shoeby).

 
 
Quote
 

Quote op safari in befaamd winkeldorp Designer Outlet Roermond: 'We spent 15k a day'

Er is een plek onder de rivieren waar dagelijks miljoenen over de toonbank gaan. Waar? In winkeldorp Designer Outlet Roermond. Hier spugen duizenden auto’s en tientallen bussen elke dag bezoekers van over de hele wereld uit. ‘Na de Efteling zijn we de tweede attractie van Nederland.’ 

 
 
Quote
 

Stijn Koster, eigenaar Roda JC: 'Ik wilde iets terugdoen voor de regio, maar de ellende die ik aantrof...'

Sinds vijf jaar is Quote 500-lid Stijn Koster (40) eigenaar van Roda JC uit Kerkrade. 'De club is helemaal gesaneerd, alle gekke mensen zijn eruit gewerkt. We hebben een nieuwe directie aangesteld, er is een leuke ploeg. Alle seinen staan weer op groen.'

 
 
Quote
 

Lanceringsborrel Club Quote: de aftermovie

De aftermovie van de lanceringsborrel van onze ondernemersclub zit vol vrolijke babbelaars, vlotte borrelaars en lekker bruisend glas vol-ondernemersoptimisme. Precies waar Club Quote voor staat dus. En wat we zoeken!

 
 
Quote
 

Ex-Ajacied én oud-Feyenoorder vraagt €1,35 miljoen voor appartement met 'fenomenaal uitzicht'

De spits scoorde ooit 10 keer voor Feyenoord en 9 keer voor Ajax. Nu wil hij €1,35 miljoen voor dit Rotterdamse appartement.

 
 
Quote
 

Mulitmiljonair Paul Veugen begon in zijn studentenkamer, maar selfmade? 'Nee, daar geloof ik niet in'

Dat hij tijdens zijn studie begon met ondernemen, in de eerste jaren geen euro verdiende en datzelfde bedrijf uiteindelijk voor miljoenen verkocht, maakt Paul Veugen nog niet 'selfmade', zo stelt hij zelf.