Uitnodiging: Multimodaal Event Zwolle

Multimodaal Event

Beste  ,

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van multimodaliteit en logistiek vastgoed? Reis dan op 22 november met ons af naar Zwolle. Het Multimodaal Event bestaat dit jaar uit meerdere onderdelen. Stel deze dag uw eigen persoonlijke programma samen. Neem in de ochtend deel aan een bedrijfsbezoek en woon in de middag het Multimodaal of Logistiek Vastgoed programma bij. 

Multimodaal 
In de middag zal veel aandacht zijn voor het duurzaam en multimodaal verladen van lading. Daarnaast zullen de thema’s ‘Groene Haven’ en ‘Duurzame stedelijke distributie’ uitgebreid aan de orde komen. Deze sprekers vertellen u meer tijdens het Multimodaal programma:

                     
                   

Logistiek Vastgoed
Het thema van het congres is ‘Verbeter je marge met het juiste logistiek vastgoed’. Logistiek dienstverleners worden op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van locatiekeuze, technische innovaties, logistieke netwerken en slimme keuzes voor het juiste logistiek vastgoed. De volgende sprekers komen o.a aan bod: 

                       

           


Abonnees kosteloos  
Ontmoet tijdens het Multimodaal Event logistieke beslissers van zowel verladers als vervoerders. Abonnees van Nieuwsblad Transport nemen kosteloos deel aan het Multimodaal Event. Registreer nu!

Graag ontmoet ik u op 22 november aanstaande.

Met vriendelijke groet, 


Sharona Fens
Senior Project Manager Events

Nieuwsblad Transport
E: sharona.fens@promedia.nl 



Heeft u interesse om sponsor te worden van het Multimodaal Event of specifiek het onderdeel Logistiek Vastgoed? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 
Ons adres is:
ProMedia NT
Paul Krugerstraat 181
3072 GJ Rotterdam