Plan nu uw netwerkafspraken in!
Is deze email niet goed zichtbaar?
Bekijk 'm in je browser.
Beste ,

Het jaar 2021 gaat de boeken in als het jaar waarin één containerschip de transportsector wereldwijd op zijn kop zette. Door de vastgelopen Ever Given op het Suezkanaal wordt de Rotterdamse haven momenteel overspoeld met containers die via verschillende modaliteiten het achterland in moeten. Multimodale oplossingen zijn essentieel. Hoe hangt de vlag er bij in de shortsea, wegtransport, het spoor, de binnenvaart en de luchtvracht? En waar vinden de modaliteiten elkaar?

Tijdens Multimodaal Online 2021 duikt Nieuwsblad Transport iedere sessie in een andere modaliteit. Van 21 tot en met 25 juni gaan meer dan 50 sprekers tijdens de talkshows en in
1-op-1 interviews met elkaar in gesprek over de actuele ontwikkelingen in de branche. Met als overkoepelende vraag: Hoe kunnen de modaliteiten samen zorgen voor duurzame groei?
 

De eerste sprekers zijn al bekend: 

Leo
Ruijs
Caroline Nagtegaal Daan
Schalck
Femke Brenninkmeijer Bart
Kuipers
CEO Europe
Container Terminals
Lid Europees Parlement
 
CEO
North Sea Port
 
CEO-bestuurder NPRC
 
Haveneconoom
Erasmus UPT
 
  

Eindelijk weer netwerken!

Multimodaal Online 2021 staat niet alleen in het teken van kennis delen en kennis vergaren. Het platform is juist bedoeld om eindelijk weer eens te netwerken met collega's uit de branche. En u kunt daar nu al mee starten! Klik op onderstaande link en open het Brella platform. Maak een account aan, kies uw interesses, voltooi uw profiel en begin met het verzenden van vergaderverzoeken naar sprekers en andere afgevaardigden. Neem ook een kijkje op de stands van de verschillende partners. Multimodaal Online 2021 is in zijn geheel te volgen via dit platform. U dient dus een account aan te maken om deel te nemen.

Meer weten over Multimodaal 2021 of interesse om partner te worden van het event? Neem gerust contact op voor meer informatie.

We kijken er naar uit u te ontmoeten in ons platform!

Met vriendelijke groet,



Kim van Dijk
Programma Manager Nieuwsblad Transport
kim.van.dijk@promedia.nl

Partners Multimodaal Online 2021

Multimodaal Online 2021 wordt georganiseerd door: Nieuwsblad Transport, een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland