Registreer nu voor Multimodaal Transport Expo

Beste ,

Vanuit het Breepark in Breda organiseert Nieuwsblad Transport in samenwerking met Flows op 21 april 2022 de Multimodaal Transport Expo. Op 4.000 vierkante meter beursvloer krijgen transport- en logistieke bedrijven uit de Vlaamse  en Nederlandse markt de kans om zichzelf te presenteren. Wat lange tijd niet mogelijk was kan nu wel weer; elkaar ontmoeten. ​​​​​Mis het niet en schrijf u vandaag nog in! Deelname is gratis. 


Topsprekers

Met maar liefst vijf podia op de beursvloer draait Multimodaal Transport Expo niet alleen om de ontmoeting, maar zeker ook om het delen en vergaren van kennis. Op het hoofdpodium worden prominente sprekers uit de sector door journalisten van Flows en Nieuwsblad Transport aan de tand gevoeld.

Met onder meer:
 

Jo Van Moer
Van Moer Logistics
Cuno Vat
Neele-Vat Logistics

Diederik Samsom
Europese Commissie
 
Nanouke van 't Riet
DB Cargo
Elisabeth Post
TLN
Wim Heylen
Heylen Group

Stéphanie Feys
Zuidnatie
 
Mark Harbers
Minister van IenW


Kennispaviljoen

In het kennispaviljoen duiken we met verschillende panelleden dieper in thema's zoals zero emissie stadsdistributie, multimodale digitalisering, containers in het achterland, bouwlogistiek en personeelstekort. En last but not least kunnen bezoekers aan Multimodaal Transport Expo ook nog hun kennis bijspijkeren tijdens de inspirerende presentaties in de drie workshopruimtes. Om daar vervolgens over bij te praten tijdens de uitgebreide netwerkborrel. 

Houd de 
website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en neem gerust contact op voor meer informatie.

​​​
We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

 

Kim van Dijk
Programmamanager
kim.van.dijk@nt.nl
+31 (0)6 18621045

Partners

​​​
Multimodaal Transport Expo 2022 wordt georganiseerd door: Nieuwsblad Transport, een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nederland